Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
A telefonomon teljesen mrgváltozott a betűtípus. Huawei p smart. Eddig nem találtam olyan lehetőséget, ahol ezt át lehetett volna állítani. De most mindenhol megváltozotta betűtipus ráadásul baromi ronda, zavaró. Beléptem a Facebookomba ott is ez a betűtípus van a régi helyett az ismerőseim bejegyzései is ezzel vannak megjelenítve az ikonok alatti szöveg ezzel tudok üzenetet írni egyszóval mindenhol átváltozott. Letöltöttem egy témát de kipróbálás után tõröltem, mert nem tetszett, lehet volt benne egy beépülő modul, de hogy még a Facebook meg a vibert is kívül belül átváltoztassa,nem csak a telefont, ilyet még nem láttam. Hogy lehet ezt vissza állítani normális betűkre ?2018. szept. 19. 08:30
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!