Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Valaki a nevemre a tudtom...

Valaki a nevemre a tudtom nélkül domino sim előfizetést csinált?

Figyelt kérdés

Egyszerűen jött egy csekk amin már 10 ezer van, felszólítással. Viszont nekem sem az a szám nem volt meg (ha hívom nem veszik fel) sem nem is csináltam semmi előfizetést (egyébként feltöltős vagyok).

Egyrészt le sem tudtam tiltani a kártyát másrészt most azt olvasom hogy ha holnap be is megyek az üzletbe csak úgy hajlandóak letiltani hogy egyből kérek is cserét. Csak most jön a jó rész 1 ÉV HŰSÉGIDŐ is van a csaló kártyán

Hogy tudom minél gyorsabban letiltani, és megoldani hogy ne kelljen újat vennem?

febr. 13. 23:44
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Csak mert nyilván ha kicserélem a csaló kártyáját az enyémre akkor én is előfizetéses leszek 1 év hűség idővel. Ezt szeretném elkerülni!
febr. 13. 23:45
 2/21 anonim ***** válasza:
90%
Senki sem tud a nevedre előfizetést kötni az adataid nélkül. Elég sok adatot kérnek egy kártyás egyeztetéshez is, nem tudom, egyáltalán lehet e online előfizetést kötni. De személyesen kizárt, hogy a nevében eljárt valaki anélkül, hogy ismerne.
febr. 13. 23:51
 3/21 anonim ***** válasza:
93%
Nevedben akart lenni. Beszéltél az ügyfélszolgálattal? Nekik tudniuk kell, hol lett kötve a szerződés és mikor.
febr. 13. 23:52
 4/21 A kérdező kommentje:
Hát olyan volt hogy elhagytam az irataim (személyi+lakcím) és egy alkesz hozta haza az utcából (tudja pl anyám nevét is, házszámot mindent) és én őrá gyanakszom.
febr. 13. 23:54
 5/21 A kérdező kommentje:
Igen azt mondták az ügyfélszolgálaton holnap menjek be. Viszont én nem akarok új kártyát főleg nem idegen számmal.
febr. 13. 23:55
 6/21 A kérdező kommentje:
Ja hát végül is majd holnap megmondják bent, mert hogy hozzám eddig nem jött sem levél sem semmi papír az totál biztos.
febr. 13. 23:57
 7/21 anonim ***** válasza:
94%
Bemész, megmondod, hogy nem te kötötted, utána pedig feljelentést teszel a rendőrsége.
febr. 14. 01:09
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy előző írta: személyesen bemész, elmondod mi történt és letiltatod.

"Valaki a nevemre a tudtom nélkül domino sim előfizetést csinált?"

Nem, ez "sima előfizetés", hiszen hűségidő van rajta, valamint Domino - mivel előre fizetős - ezért nem lehetne tartozás.

febr. 14. 05:17
 9/21 anonim ***** válasza:
66%
da szerződėst allå is kellet írnia a nevedben .
febr. 14. 06:23
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

"Viszont én nem akarok új kártyát főleg nem idegen számmal."

Akkor nem csináltatsz.

Első dolgod feljelentést tenni a rendőrségen. Utána az ügyfélszolgálattal közlöd ezt a tényt, és hogy részedről lezárva.

febr. 14. 07:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!