Megvegyem így a telefont?
Én nem venném meg ilyen nagy törlesztőre.
Ha meg fotózni kell hosszú távra, akkor egy fényképezőgép sokkall jobb.
Meg számold ki mire letelik a vége , hány forintot fogsz kifizetni összesen.
Jó, hát a kérdésben csak azt írtad, hogy fényképezésre kell, azért nem értettem.
Te tudod, hogy mi az, amit be tudsz vállalni, ennyiért én inkább Iphone-ban gondokodnék. Azt kell még átgondolni hogy a részleteket meddig kell fizetni, mert annyi idő alatt sok új teló lesz, ami már ennél is sokkal jobb, viszont így nem fogsz tudni váltani.
Kolleganőmnek nem a Pro van, a sima P20, szerintem jó telefon és ő is meg van vele elégedve, akkuidő is jó, gyors.
Ha ezek neked nem okoznak problémát, akkor vedd meg.
Nekem nem érné meg. Én inkább fényképezőt vennék és a p9-et megtartanám.
A fizetésem 50%-át vinné el, ha egyben megvenném, de feleslegesnek tartok kiadni ennyit egy telefonért.
Bár kinek mi. Én pl másra adok ki több pénz szivesen. :D
Végül is van aki nem vesz gépet külön, hanem egy jobb telefont és mindent azzal csinál, ezt döntse el mindenki.
Általában én is a végösszeget nézem, hogy az belefér-e a keretbe, szerintem ez sok egy telefonért, de tény, hogy egyszerűbb egy készülékkel csinálni mindent. Ezt majd a Kérdező eldönti. Egész jó telefon amúgy, láttam is, ki is próbáltam. Van, aki Iphone-t vesz 330 ezerért....
Iphone ide vagy oda, a p20pro vs iphone x sok más betű fényképezője közül még mindig úgy nézne ki, hogy a p20pro lehúzza az iphone nadrágját, komotósan mögéáll és telibe rakja.
Jelenleg annak van a legjobb fényképezője a piacon.. mondom ezt ájfón júzerként.
De azt is tény, hogy nem fog felérni egy 150-200e ft-os fényképezőgéppel..
Hobbi szinten tökéletes, de amint jobban bele szeretnéd ásni magad, onnantól már kevés lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!