Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megvegyem így a telefont?

Megvegyem így a telefont?

Figyelt kérdés
Sziasztok, szeretnék váltani Huawei P9 Literol P20Prora, mivel hobbi szinten szeretek fenykepezgetni. A fizetesem 10%at vinné el a törlesztő plusz az elofizetes és a keszulekbiztositas (20e/h).Gondoltam ha szükségem lenne egy fenykepezore, akkor miért ne így oldanam meg. Szerintetek meger ennyit egy telefon?

#Huawei #Huawei P20 #huawei p20pro
2018. szept. 17. 12:59
 1/9 anonim ***** válasza:

Én nem venném meg ilyen nagy törlesztőre.

Ha meg fotózni kell hosszú távra, akkor egy fényképezőgép sokkall jobb.

Meg számold ki mire letelik a vége , hány forintot fogsz kifizetni összesen.

2018. szept. 17. 13:52
 2/9 anonim ***** válasza:
Én nem vennék hitelre telefont, inkább összehúznám a nadrágszíjat és letenném a lóvét. De 280 ezer egy telóért nekem egyelőre sok. Az iPhone-omat vettem 220-ért és már az is sok pénz volt. Mellesleg szerintem az is gyönyörű képeket gyárt. A P20 Pro leginkább az esti felvételekben jobb.
2018. szept. 17. 15:13
 3/9 Ypszilon1980 ***** válasza:
Ennyiért már tök jó fényképezőgépet tudnál venni.
2018. szept. 17. 16:23
 4/9 A kérdező kommentje:
Persze, csak nekem szükség van telefonra is, emellett fontos, hogy hordozható legyen.(fényképező is hordozható, de egy telefon azért csak jobban)
2018. szept. 17. 18:04
 5/9 A kérdező kommentje:
A telefon kamat nélkül 230 össz, erre jön rá ugye az előfizetés és a készülékbiztosítás.
2018. szept. 17. 18:04
 6/9 Ypszilon1980 ***** válasza:

Jó, hát a kérdésben csak azt írtad, hogy fényképezésre kell, azért nem értettem.

Te tudod, hogy mi az, amit be tudsz vállalni, ennyiért én inkább Iphone-ban gondokodnék. Azt kell még átgondolni hogy a részleteket meddig kell fizetni, mert annyi idő alatt sok új teló lesz, ami már ennél is sokkal jobb, viszont így nem fogsz tudni váltani.

Kolleganőmnek nem a Pro van, a sima P20, szerintem jó telefon és ő is meg van vele elégedve, akkuidő is jó, gyors.

Ha ezek neked nem okoznak problémát, akkor vedd meg.

2018. szept. 17. 18:56
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem nem érné meg. Én inkább fényképezőt vennék és a p9-et megtartanám.

A fizetésem 50%-át vinné el, ha egyben megvenném, de feleslegesnek tartok kiadni ennyit egy telefonért.

Bár kinek mi. Én pl másra adok ki több pénz szivesen. :D

2018. szept. 17. 20:35
 8/9 Ypszilon1980 ***** válasza:

Végül is van aki nem vesz gépet külön, hanem egy jobb telefont és mindent azzal csinál, ezt döntse el mindenki.

Általában én is a végösszeget nézem, hogy az belefér-e a keretbe, szerintem ez sok egy telefonért, de tény, hogy egyszerűbb egy készülékkel csinálni mindent. Ezt majd a Kérdező eldönti. Egész jó telefon amúgy, láttam is, ki is próbáltam. Van, aki Iphone-t vesz 330 ezerért....

2018. szept. 17. 21:05
 9/9 anonim ***** válasza:

Iphone ide vagy oda, a p20pro vs iphone x sok más betű fényképezője közül még mindig úgy nézne ki, hogy a p20pro lehúzza az iphone nadrágját, komotósan mögéáll és telibe rakja.

Jelenleg annak van a legjobb fényképezője a piacon.. mondom ezt ájfón júzerként.

De azt is tény, hogy nem fog felérni egy 150-200e ft-os fényképezőgéppel..

Hobbi szinten tökéletes, de amint jobban bele szeretnéd ásni magad, onnantól már kevés lesz.

2018. okt. 29. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!