Szerintetek megvegyem ezt a telefont erről az oldalról?
Na az a helyzet, hogy van ez az oldal, és ez a telefon: [link]
Most erősen gondolkodom rajta, hogy megvegyem-e, mert itt nagyon jó árban van, és állítólag 1 év gyártói garancia van rá. E-mailben megkérdeztem tőlük, és megerősítették, hogy igen, gyártói a garancia, és bármelyik Sony szervizbe vihetem. Na, hát mondom, az nagyon király.
De mégis gondolkodom rajta, hogy megvegyem-e 2 év gyártó garanciával inkább 90 ezer forintért az Extreme Digital-tól, és erről biztosan tudom, hogy bontatlan, gyárilag független, és teljesen legális, és regisztrálhatom a Sony oldalán.
Na, de engem érdekelne, hogy ha gyártói garanciát adnak rá ebben a boltban, akkor az azt jelenti, hogy teljesen legális az egész, és ez is bontatlan, gyárilag független, és nem utólag van függetlenítve, ezenkívül a Sony oldalán regisztrálhatom, és a gyártói garanciára hivatkozva bármikor kereshetem az ügyfélszolgálatot? Mert akkor ez jobban megérné.
Ti mit gondoltok erről, és akár tapasztalat alapján honnan vennétek inkább?
Jó kérdés. Csak most találkoztam velük.
Amúgy meg, olvasd el, mit írnak a garancia alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!