Iphone 8 plus mekkora tárhellyel érdemes? Elég a 64 GB, vagy inkább 256?
Én a helyedben 128 gigát is figyelembe venném mert nekem azzal minden kényelmesen elfér a telefonomban ha viszont több mint 5000 képet szeretnél készíteni vagy 500 darab zenét szeretnél rajta tárolni akkor a 256-ot ajánlom.
Egyébként a 64 kevés volt a barátomnak ezérrt azt annyira nem támogatom.
igazából mind1, mert kénytelen leszel elférni rajta.
én is mindig elfértem rajta. 6S-em 64 GB volt, 7 Plus-om 128 GB, jelenleg az X-em pedig 256 GB-os, és ebből már 102 GB használva van. rajta van az összes képem, videóm, teljes here maps európa térkép, ami néha jól jön, mert elég sokat utazok, aztán ha van hely, miért ne legyen ott...nyilván ha csak 64 GB-om lenne, valószínű nem tölteném le azt a kb. 15-16 GB-nyi térképet, csak azt az országot, amelyik aktuálisan kell.
Köszönöm a válaszokat!
Jelenleg 32GB-s S7 Edge-m van, 32GB-s SD-vel. Elférek rajta, viszont az Iphone-t nem ismerem, és így nem tudom, mennyi tárhelyet foglal az IOS rendszer.
Erre tud valaki pontosabb választ adni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!