Google készülék kereső mennyire pontos?
Elhagytam a telefonom. Utána néztünk a fent emlitett módon. Az a ide a környékemre mutatta a telefont, viszont azt irta hogy utoljara 12 órával azelőtt észlelte utoljara. Átvizsgáltuk a kőrnyéket de nem találtuk meg.
Az a 12 órával azelőtt azt jelenti hogy akkor volt ott a telefon, vagy a telefon aktuális helyét mutatja, csak annyi hogy utoljara 12 oraja volt aktivitás?
További kérdésem az lenne, hogy meg tudnám e más módon keresni? El nem rakta valószínüleg senki, mert kicsengett, es az internet is bevolt rajta kapcsolva, mert tudtam ra távolrol telepiteni, es a kozossegi portalokon se trollkodott senki. Sajna időközben lemerült a telefon igy a legtobb helymeghatározós app kilőve. Az IMEI számot tudom, de nem tudom hogy meg tudom e valahogy talalni ez alapjan. A rendorseg pedig csak akkor keresi a buncselekmeny tortent ugy tudom.
Amennyire a telefon helymeghatározása. Ha a GPS nincs engedélyezve, akkor csak a hálózati adatokból dolgozik, ami elég pontatlan.
Ha nincs bekapcsolva a net, akkor nem frissíti a helyzetét. Tehát 12 órája volt internetkapcsolata utoljára és a 12 órával ezelőtti helyzetét mutatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!