Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung i900 vagy nokia 5800...

Samsung i900 vagy nokia 5800 melyiket válasszam?

Figyelt kérdés

Tudom hogy vannak ilyen kérdések de egyiknél sem kaptam pontos választ hogy melyik a jobb és miért. Ezekre a kérdésekre szeretnék választ kapni.

Köszi

2010. jún. 21. 21:33
 1/3 anonim ***** válasza:

5800 jobb mert Nokia , ehez sztem nincs mit hozzáfűzni:)

Am meg a 2 telefon szinte ugyan azt tudja , i900-ban jobb a kamera max abban jobb.Amelyik jobban tetszik azt vedd.

2010. jún. 22. 12:00
 2/3 anonim ***** válasza:
45%
egyértelmű hogy omnia!!Teljesen más a kettő!Az omnia alabol pda!A nokiára hol raksz dvd filmeket pl?5800 val csomo gond van,lefagy stb..nekem is volt,omnia tudod mikor fog fagyni?Majd ha jégkorszak lesz!egyértelműen jobb és olcsobb hozzá az alkatrész is pl komplett ház kb 6000 ft és már is uj a telod:D!
2010. jún. 22. 20:39
 3/3 anonim ***** válasza:
én nokia párti vagyok de sztem is jobb lehet az i900 jobban össze van rakva. az 5800 műanyag. és nem csúcsmodell. nekem e51 em van de ha majd veszek másika az is nokia lesz.
2010. jún. 24. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!