120-140 ezer forint környékén telefon?
Egyértelműen az Evolveo Strongphone a jó választás
Lehet hogy nem tud annyi mindent, mint egy okostelefon, cserébe kb. sebezhetetlen, az akkuja nagyon szívós, nem kell a készülék árának tízszeresét elpisálnod szervizre és hosszú éveket is kibír bármiféle alkatrészcsere nélkül
Lehet engem is lepontozni a sutyerákoknak, szeretem látni ha igazam van, beismerni úgyse fogja senki még saját magának se, mert az ugye derogál
olyat válassz lehetőleg ami a) sok-sok ideig kibírja meghibásodás nélkül, és b) nagy az akkukapacitása
hogy ezen felül milyen plusz funkciókat tud,az többnyire másodlagos
hidd el, hogy az a sok szarság amit pluszba beléjük építenek, a közelébe nincs egy célgép teljesítményének, csak arra jó hogy jól megdobja az árat
egyvalamire jók a túlpumpált agyonfejlesztett telefoncsodák: lehet velük jaszkarizni a nagyérdemű előtt, gyerekes kisdedó péniszméregetés
jújújújújú!!!! Most engem is le fog pontozni a sok konzumbohóc, mert szétvertem a rózsaszín vattacukor álomvilágukat, a rideg rögvalóság kemény talajára pottyantak,megütötték magukat, fáj, brühühühühü :'((((((((((((((((((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!