#11 - En konkret valaszt adtam ,ami a kerdeshez kapcsolodik es ervekkel is alatamasztottam a mondandom,mig te csak dobalozol osszevissza a szavakkal.
2018. szept. 3. 00:54
13/21 anonim válasza:
Köszönöm 10 - 12-es válaszoló, szépen leírtad.
Bár sajnos tényleg vannak gagyi Android márkák, de Meizu az pont nem.
Nekem is volt egy közüle (MX3) és jó telefon volt. Persze - persze használattól is függ, mert egy 30E Ft-os telefontól nem kell azt elvárni, ami egy 100+-ostól, viszont amire a kérdező használná, arra teljesen megfelel.
Ha mindenféle képen iPhone-t akar, akkor viszont vegye, ott van 6S, de az, használtan 55E Ft-ol indul.
2018. szept. 3. 01:09
14/21 anonim válasza:
Én is meg tudom erősíteni hogy a Meizu nem noname. Volt M3 Note-m, most M5-öm van. Egyik sem rossz telefon, a mostani M5-ömmel csak az a baj, hogy üzemidőben sajnos nem túl acélos, azonkívül semmi gond nincs vele. Attól, hogy egy márka nem túl ismert nálunk, még nem noname, ráadásul 10 éve gyárt a cég okostelefonokat, tehát nem ma kezdték. De egy Meizu-t kár az IPhone-okkal összehasonlítani, bőven nem egy árkategória a két márka.
7-es voltam
2018. szept. 3. 08:49
15/21 anonim válasza:
Nyugodtan vehetsz 5s-t. Szeptemberben megkapja a 12-es ios-t, gyorsabb lesz vele, mint amikor megjelent. Az általad írt felhasználásra kb. bármelyik telefon jó, úgyhogy ha iPhone-t szeretnél, akkor vegyél azt. Ilyen minőséget ekkora méretben nem kapsz mástól.
2018. szept. 3. 10:02
16/21 anonim válasza:
volt 5s em , de sztem ne vegyél , kamerája nem rossz de az 1 giga ram az kevés, böngészel kilépsz és ujra be akk megint be kell tölteni a weblapot mert elfelejti , inkább vegyél se 6s vagy 7 mert a két giga ram benne , és hatalmas ugrás
30 ért nem pénz , de akk inkább ujabbaat nyilván drágábban de tovább lesz jo készülék.
2018. szept. 3. 13:01
17/21 anonim válasza:
Nem értem mi értelme a lepontozgatásoknak! Valakinek a Meizu jön be, valakinek az IPhone! Amúgy nem is értem, minek itt összehasonlítgatni őket, semmiben nem egy kategória a kettő! A Meizu leginkább alsó- meg középkategóriában játszik, az IPhone meg csúcskategória! Ez olyan, mintha egy Swiftet meg egy Ferrarit hasonlìtgatnék! Nem mindenkinek kell csúcskategóriás telefon, valakinek elég, ha alapdolgokat tud és ezt a szintet a Meizu hozza - méghozzá elég stabilan és megbízhatóan. Tehát akinek nincs szüksége hiperszuper telefonra, hanem egy megbízható, stabil alaptelefonra, az vegyen 30 ezres Meizu-t, akinek meg több kell, vegyen drágábbat! Hozzáteszem, mostmár azért a Meizu-nak is vannak olyan telói, amik simán hoznak felsőkategóriás szintet, elég megnézni egy Meizu 16-ot vagy 16 Plus-t! De ez csak az én véleményem, lehet lepontozni :)
2018. szept. 3. 13:39
18/21 anonim válasza:
Ja, 14-es voltam
2018. szept. 3. 13:40
19/21 A kérdező kommentje:
Annyit kérdeztem hogy megéri-e . Azt nem hogy meg akarom venni . De nem veszek kínai telefont. Nem minden a hardveren múlik ... Most egy iPhone SE-N gondolkodom...
2018. szept. 3. 19:24
20/21 anonim válasza:
#19 - Először is,,,rengeteg nagyobb márka is kínai/japán (tehát Ázsiaiakhoz ,"ferdeszeműekhez" köthető,akiket sokan csak Kínainak hívnak) szóval az ,hogy nem veszel kínait eléggé rossz szóhasználat.
Másodszer,, ha SE-n gondolkodsz akkor miért 5S-ről írtál ki kérdést?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!