Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 5s 30k-ért megéri erre?

IPhone 5s 30k-ért megéri erre?

Figyelt kérdés
Instagram , FB, messengert , böngészés. Nem játszok rajta meg ilyenek
2018. szept. 1. 23:51
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
66%
Instagramra meg bongeszesre eleve nem vennek olyan kismeretu telefont.
2018. szept. 2. 03:26
 2/21 anonim ***** válasza:
66%

Azt áruld el, hogy 30E Ft-ért, miért akarsz iPhone-t venni? Jó az iPhone, csak 30E Ft-ért csak egy Apple lógóval ellátott telefont kapsz a pénzedért.

Csapj hozzá egy kicsit és az Eustock oldaláról tudsz rendelni egy Meizu M6 3/32 okostelefont.

Vagy nem tudom, meddig él ez az akció - Vernee T3 Pro, ami kb. 26.E Ft (tomtop.com oldaláról):

[link]

csak ezt Én, nem nagyon tudnám ajánlani.

Te kezdesz a pénzeddel, ha az iPhone 5s mellett döntesz, az a Te dolgod, csak ilyen áron, már nem éri meg.

Magyarósi Csaba, aki kicsit (pontosabban sokkal jobban ért) az iPhone-khoz, mint én, elmondta, miket érdemes megvenni 2018-ban. Keress rá a YouTube-n.

Linkekből szűkszavú vagyok, de ez, csak annak tudható be, hogy a gyk.hu nem minden hivatkozást jeleníti meg rendesen.

2018. szept. 2. 07:13
 3/21 anonim ***** válasza:
74%
Utolsó nagyon jól írja. Én is pont arról az oldalról vettem meg a Meizu M6 mobilomat. Olcsó és nagyon szuper telefon. Egy ilyennel jobban jársz mint egy használt iphonal, ha úgyis csak ezekre hasznalod. Bár a Meizu M6 ennyi pénzért jóval többet tud, szinte mindent lehet vele csinálni. Akár játszani is.
2018. szept. 2. 08:28
 4/21 A kérdező kommentje:
Azért akarok iPhone -t mert mindenem kivan an Androidoddal es Ben tetszenek a nagy méretű telefonok🤷🏼‍♂️. Androidos telefonjaikat sosem bírták egy évnél tovább. Belassultak nem kicsit. De másodiknak köszönöm ez nem jutott az eszembe (magyarosi Csaba ).
2018. szept. 2. 09:51
 5/21 anonim ***** válasza:
0%

De kérdező: 30E Ft-ért mit vársz? Az az iPhone is be fog lassulni, úgyhogy ez nem Android hiba.

Az az 5S annak éri meg, akinek megvan. Ha tényleg iPhone kell, akkor az, amit mondtam, Magyarósi Csaba videója. Ajánlotta az SE-t, ami jó, csak a kamerája pont az ami nem annyira jó (kompakt méretéért cserébe).

2018. szept. 2. 23:05
 6/21 anonim ***** válasza:
50%

Én meg azt nem értem minek kell mindig ezeket a noname androidos izéket tolni orrba szájba?

Tudom, megvetted életed telefonját 3000-ért, figyelj, nem akar mindenki androidot, fogjátok már fel.

2018. szept. 2. 23:48
 7/21 anonim ***** válasza:
A Meizu, amit itt írnak, tényleg jó! Nekem M5-öm van, májusban volt 1 éves és nincs belassulva egyáltalán! Biztos jó az IPhone, de 4"-on netezni szerintem picit kényelmetlen! De ez csak az én véleményem...
2018. szept. 2. 23:55
 8/21 anonim ***** válasza:

# 6: én meg azt nem értem, hogy miért nem kell végigolvasni a hozzászólásomat? Mert akkor nem ezt írnád, de mindegy.

A másik: Meizu nem noname márka.

Harmadik: 30E Ft-ért iPhone-t. Komolyan? Látom nem gondoltad át te sem.

2018. szept. 3. 00:04
 9/21 anonim ***** válasza:
Ha a “mizo” nem noname márka, akkor mi?
2018. szept. 3. 00:23
 10/21 anonim ***** válasza:
67%

#9 - Idézgetsz itt összevissza ,de kitől idézted ,hogy "mizo"? Senki sem írta úgy.

Nem lehet noname ,ha van neve. Ennyire buta te sem lehetsz. Komolyan ennyire ráérsz így éjjel fél 1-kor ,hogy beleköss másba?

Alapjáraton az iphoneok tovább bírják ,ez tény. Viszont az iphoneok 2-3x annyiba kerülnek ,mint a hasonló tudású androidosok és 2-3x annyi ideig azért nembírják,tehát ha így nézed az androiddal jobban jössz ki pénzügyileg,meg azt se felejtsük el ,hogy egy androidos telefont sokkal olcsóbb és egyszerűbb javítani/javíttatni. Plusz mivel olcsóbb ,könnyebb cserélgetni,váltogatni (sokan hamar megunják a telefonjukat) így 250.000Ft-ból nem 1db Ios-os telefont tudsz venni ,hanem 2-3 androidost.

Volt iphoneom is ,androidom is,mindkettőnek megvannak az előnyei.

Aki szereti az ingyen dolgokat (kalózkodás) ,szereti testreszabni a telefont és nem akar vagyonokat költeni annak android való.

Aki szereti az alap letisztult rendszert,megteheti ,hogy mindent jogtisztán megvegyen ,kitudja használni az ios beépített funkcióit (FaceTime,iMassage,Valuta stb) és meg is tudja fizetni annak az iphone jó választás.

Az másodlagos (és egyáltalán nem lényeges) ,hogy az Iphone-t a gazdagabb rétegnek ,főként üzleti telefonnak találták ki ,ma mégis a szegényebb tizenévesek is azokkal mászkálnak ,mert hát ugye meg lehet venni részletre is.

2018. szept. 3. 00:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!