Meizu M6 okostelefonba hogyan kell berakni a sim kartyat?
Figyelt kérdés
lattam rola videokat hogy ki kell huzni az oldalan azt a valamit de azt hogy kell? nem sikerul.2018. aug. 31. 12:29
21/25 anonim válasza:
Örülök, hogy megoldódott a problémád!
22/25 A kérdező kommentje:
Köszi. Ez a mobil am nagyon megéri ha esetleg valaki telefont akar venni ezt csak ajánlani tudom.
2018. szept. 1. 12:26
23/25 anonim válasza:
Igen, jók a Meizu-k. Nekem M5 van, ma délelőtt ugyan rám hozta a szívbajt, de legyáriztam, azóta megint jó! Remélem, a tiéddel nem lesznek gondok! Használd egészséggel!
24/25 A kérdező kommentje:
Köszi. Windows phone-rol váltottam erre a telefonra ez a mobil egy isten a wondowsoshoz képest. Majdnem három évig windows mobilon volt.
2018. szept. 1. 22:34
25/25 A kérdező kommentje:
Windows-hoz kepest
2018. szept. 1. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!