Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Windows phone mobilon a gta...

Windows phone mobilon a gta san andreasba hogy lehetne berakni egy száz százalékos mentést?

Figyelt kérdés
Ha ez a fos nem enged belenyúlni a játék fajlaiba. Vagy legabb a csalásokat hogy lehetne beírni, aktiválni?? Nagyon régi telefon mar ez majd cserelem le androidra de meg nem talaltam olyan androidot ami jo lenne es nem szaz ezerbe kerül.

2018. aug. 27. 12:00
 1/7 anonim ***** válasza:

Egy gta san andreashoz egy hasznalt 15.000Ft-os huawei p8 lite is jo. Az mar mas kerdes ,hogy ennyiert vehetnel egy Ps2-t is es san andreasozhatnal azon.

Miert nem jatszod vegig?

2018. aug. 27. 23:25
 2/7 A kérdező kommentje:
Mobilon képtelenség végig jatszani. Ezért lenne jo bele rakni a mentest.
2018. aug. 28. 07:45
 3/7 anonim ***** válasza:
2018. aug. 28. 14:16
 4/7 anonim ***** válasza:

#3 - Hopp nem. Teljesen mas a fo kerdes. Az egyik a Windows phoneba valo belenyulasrol szol ,a masik pedig (ez) a gta san andreasos mentesrol. Igaz,hogy ugyanaz irta ki a kerdest ,de nem ugyanaz a kerdes.

Izgalmas eleted lehet ,ha van ezen fennakadsz.

2018. aug. 28. 15:07
 5/7 anonim ***** válasza:
hopp neked is ha válaszolsz, volt hogy én is tök mást kiírtam mégis e végett törölték akkor most?
2018. aug. 28. 15:30
 6/7 anonim ***** válasza:
amúgy még olvasni sem tudsz, hisz mind2 kérdésben konkrétan megkérdi "hogy lehetne berakni egy száz százalékos mentést?"
2018. aug. 28. 15:32
 7/7 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy, a kerdes masrol szol.

Egy a San Andreasrol a masik pedig a Windows phoneos mentesrol. Igaz,hogy lenyegeben ugyanaz van bennuk,de teljesen mas iranybol kozelitve tette fel a 2 kerdest. Bar tovabbra sem ertem,hogy ez miert faj neked es miert jossz ide nyomni a hulyeseged.

2018. aug. 28. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!