Ha a neten egy web áruházból veszek új mobilt ami garanciás és valami baja lesz, akkor nekem kell a saját pénzemen visszaküldeni a készüléket?
"Mert regen 2 evet adtak valóban de most mar csak 1 évet"
1 hónapja vásároltam. :D
""Mert regen 2 evet adtak valóban de most mar csak 1 évet""
Én tavaly áprilisban vettem, most javították gariba.
adnának hozzá, ha benne lenne az árban
de az úgy mivel jobb neked??
általában mindenhol 2 év van mivel a GYÁRTÓI garancia 2 év, nem pedig az oldal garanciája
most te kifogtál egy oldalt ahol ír rá 1 évet (lehet elírás is) mert 11 ezerrel olcsóbb, de még adjanak mellé neked tokot is
meg gondolom bársony borításos ezüst tálcán vigyék neked házhoz selyem ruhába öltöztetett szűz lányok
senki nem kötelezett rá, hogy olyan árfekvésbe nézzél telefont, ha soknak találod nem kell megvenni, nem pedig vergődni kell, hogy még egy tokot adjanak már, 10ezerrel olcsóbb abból meg van a tok is és a fólia is
"Hol vásároltad?? Az emag ad csak két evet de az drága is szóval en mindent megnéztem es a többi csak 1 evet ad. Úgy csináljak nekik jo legyen"
Egy műszaki boltban. Besétáltam mert útba esett. Levettem a polcról, kasszánál kifizettem és már mentem is tovább dolgomra. Nem kellett napokig a postást várnom. :D
Na ez az amikor valaki csóróskodik és utána meg rinyál, mert nincs pénze 1000Ft-ér visszajuttatni garanciába. Emag többet kér, de ezt a futár szolgáltatást meg kell fizetni. Ez van.
De ez csak emag-ra vonatkozik, ha szervízbe te viszed be, akkor általában 2 év.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!