Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik telefon való nekem?

Melyik telefon való nekem?

Figyelt kérdés
Legyen jó kamerája, lehessen vele játszani és játszani és játszani és játszani. Legyen benne GPS vevő, grillsütő, IRDA, Bluetooth, WIFI. Legyen jó nagy processzora, lehessen bővíteni tuningolni belül kívül. Végezze el a dolgát, legyen benne jó nagy aksi, ne kelljen 5 percenként tölteni. Legyen intelligens stb, igy hirtelen ennyi.
2010. jún. 21. 18:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Közelről megnézve nem valami szép, de a tulajdonosának a megjelenését erősen megváltoztatja. AGY. Tökéletes választás lenne neked is, én imádom az enyémet. El sem tudom képzelni, hogy élhettél nélküle eddig.
2010. jún. 21. 18:54
 2/7 A kérdező kommentje:
:D:D
2010. jún. 21. 18:55
 3/7 anonim válasza:
mi a túrónak grillsütő?
2010. jún. 21. 18:55
 4/7 A kérdező kommentje:
az a giroszkóp becézése :)) :D
2010. jún. 21. 18:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Samsung i8910 HD

A grillsütőt jó sok ember befogja venni xD

2010. jún. 21. 18:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Sztem vegyél egy psp-t , valami gagyi telefont , fényképezőt , navigációt , meg egy grillsütőt és szigszalagozd össze őket , garantáltan egyedi lesz és megbámulnak miatta az utcán ;)
2010. jún. 22. 12:03
 7/7 A kérdező kommentje:
Ez is egy megoldás :D
2010. jún. 22. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!