Tudtok telefont ajánlani? (tobbi lennt)
Figyelt kérdés
Sziasztok , ha lehet olyat mondjatok amikről vagy jót hallottatok , vagy nektek bevált!
A pénz keretem a telefonra ~60.000 Ft.(nem baj ha nem gyári újnak az ára )
Tudom nem sok, de idén nyáron dolgoztam és nem akarok ennél többet költeni inkább félre rakok mindig egy kicsit.
Előre is köszi mindenkinek!
2018. aug. 30. 13:32
1/10 bagdirobert válasza:
En személy huawei p8lite at hasznalok teljesen meg vagyok vele elégedve de azt mondják samsung galaxy j3 j5 se rosszak es ár ban nem sok külömbség van ezzek kb 30-40 és etöl jobb nem kell úgyse tudod ki hasznalni a telefont
2/10 A kérdező kommentje:
köszi! én is néztem ezeket a telefonokat és a huawei tetszett köszi a választ!
2018. aug. 30. 13:54
3/10 anonim válasza:
Jó lenne tudni mire kell,ha alap dolgokra kell akkor 60 ezret se költs,mert felesleges...,60 ezerért amúgy semmiképpen nem huaweit vennék,hanem xiaomit,illetve szétnéznék a használt piacon,ott is vannak elég igéretes telefonok ennyiért.
4/10 anonim válasza:
5/10 anonim válasza:
A Meizu-k tényleg jók, nekem is beváltak, csak ajánlani tudom őket!
7/10 anonim válasza:
Xiaomi redmi note 5 bőven megéri azt az 52ezret
8/10 A kérdező kommentje:
olyan telefonnak örülnék aminek a lehető legjobb a kamerája , és azért nem olyan nagy . Egyébként nagyon jókat irtatok köszi mindenkinek! Még várok válaszokat hátha !
2018. aug. 31. 13:43
9/10 anonim válasza:
Hát akkor neked nagy a redmi note 5 azzal a 6 inchel pedig jó a kamerája... Akkor Meizu M6 note az 5.5 és annak se rossz a kamerája.
10/10 A kérdező kommentje:
szuper köszi! , mindenkinek ment a zöld kéz!
2018. aug. 31. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!