Tudtok ajánlani olyan telefont ami kicsi, jó, nem túl drága, és elég jó a kamerája?
Varass nagyobb zsebet. Ha neked nehéz kezelni az 5 "-ost
, jobb ha nem veszel telefont.
Ilyen szerintem nem lesz. Mai átlag telefonok 5-5,5"-ak (vagy még nagyobbak), így maradnak a régebbi típusok. Viszont Android alapút én nem vennék 2-3 évvel a kiadás után, mivel újonnan boltban már nem lehet kapni, Jófogáson és hasonló helyeken pedig valószínűleg csak olyat árulnak, amit végig aktívan használtak ez idő alatt. Így meg már kockázatos, a mai telefonok átlag élettartama nem haladja meg az 1 évet, így elég nagy rá az esély, hogy hamar bedöglik. Az iPhone-ok jobbak ilyen tekintetben, de drágábbak is.
Egyébként ha tényleg jó minőségű képeket szeretnél készíteni, akkor a telefonokat el kell felejteni. Ha megnézed, hogy melyek készítik a legjobb fotókat, akkor azt fogod látni, hogy ezek a készülékek valahol a 200 ezres árkategóriától indulnak, viszont ugyanilyen minőségű képeket már egy 40-50 ezres fényképezőgép is simán csinál.
Kedves 1.válaszoló! Nem kell ilyen bunkó stílusban válaszolni azért mert a többséggel ellentétben nem akarok fél tv méretű telefont
2esnek köszi
Kérdező, az #1 úgy értette, hogy napjainkba ez a "standard" kijelző méret. Az 5"-5.5".
Nehéz kisebb kijelzővel rendelkező készülékeket újonnan találni.
A3 as.4,7colos a kijelzoje.tokeletesen megfelel a mindennapokban.a kameraja is az ertekelheto szinten van.
En 45 ert hoztam ki a t-mobilnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!