Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miben van a hiba? Nem működik...

Miben van a hiba? Nem működik a telefonomon a wifi

Figyelt kérdés

a problémám a következő: van egy samsung omniám, vadonatúj. előtte volt egy nokia e71-em, és egy ipod touchom. otthon, ha ezekkel akartam csatlakozni wifin keresztül a netre alig töltötte be az oldalakat, néha pedig egyáltalán nem. de, amikor máshol vagyok, ismerősöknél, vagy nyilvános helyen, ahol van wifi ott rendesen gyorsan betöltött minden készülék minden oldalt. ha pedig valamelyik ismerősöm itt nálam wifizik a telefonján, nekik fél másodperc alatt betölti az oldalakat, szóval nekik semmi bajuk nincs vele.

összegezve: itthon az én készülékeimmel lassú a wifi, vagy be sem tölti az oldalakat, azt írja, hogy nézzem meg van-e internet kapcsolat. ha viszont máshol csatlakozom, akkor gyorsan betöltődik minden.

ha pedig az ismerőseim wifiznek nálam, nekik működik minden rendesen.

mivel van a gond??

2010. jún. 21. 17:35
 1/4 anonim ***** válasza:
lehet hogy a wi-fi routered rossz.
2010. jún. 21. 18:56
 2/4 A kérdező kommentje:
tudom, erre én is gondoltam, de akkor hogy lehet, hogy másoknak működik rendesen a routeremmel?
2010. jún. 21. 19:07
 3/4 anonim ***** válasza:

lehet hogy nem szerete a routered!De amúgy most komolyan, engem az eddigi telefonjaim nem szerettek, mindegyik tök hamar tönkrement, meg laptop minden.Tök happy vagyok hogy a notebookom már 3 hónapja bírja:D

Lehet hogy te is ilyen vagy, vagy csak lehet hogy mágnes van a szervezetedbenXD

2010. jún. 21. 20:00
 4/4 A kérdező kommentje:
hát komolyan már erre gondoltam én is:D egyszerűen nem találok ésszerű magyarázatot, hogy ha másnak ugyanezzel műkszik, nekem miért nem?!
2010. jún. 21. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!