Miért írja a telefonom azt, hogy a "hálózaton nincs regisztrálva"?
Figyelt kérdés
Egy Samsung Galaxy S6 G920F készülék. Ez tegnap jelentkezett, mikor próbáltak hívni, de nem voltam kapcsolható. Utána láttam, hogy én sem tudok hívni. Aztán este frissítettem a rendszert, hagytam a repülő üzemmód-on is (valahol olvastam,de ezen kívül érdemi információt nem találtam) és a névjegyek is eltűntek. Miután frissítette a rendszert, ki és bekapcsoltam,repülő üzemmód ki és be, utána visszatértek egy negyed órán belül a névjegyek,és most is megvannak,hívni is tudtam,és engem is tudtak. Viszont ma már megint azt írja, hogy nem vagyok regisztrálva a hálózaton. Mitől lehet ez?2018. aug. 23. 14:45
1/3 anonim válasza:
Ki kell venned a kártyádat, ujra visszatenni, és ujraindítani. Utána rendben lesz.
Mentsd le a névjegyeket rendszeres időközönként.
2/3 anonim válasza:
Nem érintkezik a kártyád rendesen. Vedd ki, pucold meg tedd vissza, és indítsd újra a telót.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ment a zöld kéz
2018. aug. 23. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!