Új Sim kártya "Nincs regisztrálva a hálózaton" ez mit jelent?
Figyelt kérdés
Vettem a LIDL-ben egy BLUEMOBILE SIM Kártyát betettem a telefonba kérte a pin kódot be írtam és akkor azt irta ki nincs szolgáltatás, majd amikor megpróbáltam valakit felhívni ezt irta ki "Nincs regisztrálva a hálózaton"? ez mit jelent hogy lehet megoldani ezt a problémát?
Friss új Sim kártya SAMSUNG GALAXY S4 Készülékem van
2017. nov. 19. 18:43
2/10 A kérdező kommentje:
Az akitválós telefonszámot sem engedi hivni ezt irja ki "Nincs regisztrálva a hálózaton" Csak segélyhívást enged hivni
Hogyan akitváljam ha nem engedi hivni az aktiválos telefonszámot
2017. nov. 19. 18:55
3/10 anonim válasza:
Kártyafüggetlen a telefonod egyáltalán?
5/10 anonim válasza:
Nem vodás a telefonod és nem is független
6/10 anonim válasza:
Vodának mi köze ehhez? T-mobilt használnak tudtommal
7/10 A kérdező kommentje:
A GALAXY S4 Készülékem független Angliában lett vásárolva újonnan kb 2 éve!
Nem tud felregisztrálni a hálózatra ezért csak segélyhívást engedélyez! Ugyanakkor a pin kodot elfogadja
2017. nov. 19. 21:09
8/10 anonim válasza:
A kártyát próbáljátok ki másik kártya független telefonnal. Akkor már lehet majd valamit tudni hogy hol a hiba.
9/10 anonim válasza:
Ha eredetileg t-mobilos volt, most hiába független, nem fogja engedni a bluemobilt.
10/10 A kérdező kommentje:
köszönön a válaszokat a telefonnal van a baj másik készüléken működik
2017. nov. 21. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!