Ha használt iphont veszek honnan tudhatom meg hoggy nem e hitelre let kihozva neme elő fizus?
Kész blokkot vagy garanciapapírt ...
Azért a komolyabb eladók meg szokták tartani az ilyeneket ,szóval ők tudják igazolni. Akinek nincs ilyen az sem biztos,hogy át akar verni,de nyilván nagyobb rá az esély.
Valahol le lehet kérdezni ,volt hogy Gsm-ben akartam eladni a telóm és a pali beírt valamit a gépébe és látta ,hogy még 1 hónapig törlesztem (elszámoltam magam). Hogy hol,azt nemtudom.
Ha mégis ilyen történne mehetsz a rendőrségre feljelentést tenni csalásért. Az segítség lehet ,ha írtok adásvételit (persze oda is írhat hülyeséget) vagy kérsz fotót az igazolványáról (persze ebbe meg nem kötelessége belemennie).
Nagyon sokan úgy trükköznek ,hogy 19.000Ft-ért árulnak valamit (pl iphone4s,iphone5) mert az még csak szabálysértés ,és ha lebuknak akkor is csak bírság lesz ,ha csak nem buknak be sorozatosan, mert akkor azthiszem összeadódik és úgy már más kategória.
Számla/blokk, garancia papir nélkül én nem vennék telefont. (Max amit már 4-5 éve nem árulnak.)
Bár én még nem adtam el egy telefonomat se, de a telefonok számlái, dobozai és tartozékai mind megvannak.(Még a 4-5 éves telefonomnak is.)
Egyébként hosszútávon jobb új telefont venni, mint használt "zsákbamacskát".
Sose tudni, hogy mit csinált vele a tulaj. Hányszor ejtette le, vagy piszkálta meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!