Hivogatnak egy telefonszámról, de nem szólnak bele?
Én pár évvel ezelőtt egy kb 850 fős vállalatnál dolgoztam. Ott minden kimenő vezetékes szám rejtett szám volt, aztán többek unszolására egyszer csak megoldották a problémát az informatikus kollégák. De addig kénytelen voltam felvenni minden rejtett számról jövő hívást, mert soha nem tudhattam, nem e valamelyik munkatársam hív éppen.
Egyébként én sem szeretem, ha rejtett számról hívnak.
köszönöm a válaszokat, tehát kiírja a telefonszámot,
csak a tudakozoba ha utánanézek, akkor titkositva van.
Egyébként az enyém is...
Egy 70 -es számról van szó.
17.! :D
Egyébként anyámat is 70-es számról hívták azzal a különbséggel, hogy semmi köze a Budapest bankhoz. Tehát a fene tudja, ki szórakozott. Még jó, hogy nem lihegtek bele kéjesen. :D
Először is meken alapból be van állítva a mobilon, hogy a rejtett számról érkező hívásokat automatikusan blokkolja...
De ha ilyen hívás érkezik, akkor a legegyszerűbb, ha hagyod, hadd ketyegjen a hívó percdíja. Szépen leteszed valahova, nem bontod a hívást és otthagyod. Előbb-utóbb megunja...
Kiemeltem a kérdést ,hátha valakit érdekel.
Az én telefonszámomról telefonálgatnak, azokat is hívják akik a telefonba vannak számok.
Egyfolytában keres a fiam hogy miért hivogatom, mikor ma a kezembe se volt a telefon....
De a telefonszámokat honnan tudják meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!