3 különböző telefonszámról hívogatnak Ciprusról, mit tegyek?
Visszahívni nem kell, sőt nem ajánlott, mivel akkor te biztosan fizetsz.
Viszont nyugodtan felveheted a hívást. Ha mindig néma marad, akkor egyszerűen tiltsd le a számot a telefonodon és ne nem fog zaklatni.
Látom nem vagyok egyedül.
A letiltással az a gondom, hogy azt csak 1 számra lehet vagy az összes Ciprusira? Engem 4:13-kor hívtak 0-ás végűről, páromat 5 perc múlva 1-re végződőről, a többi szám megegyezett csak az utolsó nem.
Ha már ennyi embert zargatnak (máshol is utána néztem), akkor nem lehet ezt valahogy szervezetten elintézni?
sziasztok! engem ma hajnali négykor hívott a kérdező által utolsóként említett ciprusi telefonszámról valaki. :S hála az égnek mindenki kedvenc közösségi oldalán az egyik jó ismerősöm által közzétett post-ban olvastam erről,és amikor ma hajnalban megláttam a nem fogadott hívásaim között ezt a telószámot egyből tudtam mi az. ismerősömtől azt tudom,hogy a T-mobile-ban már be van jelentve az eset,de SEMMIT nem tudnak ellene tenni. :/ itt amúgy mindenki t-mobile-os? csak velünk szórakoznak? :S egyébként nem is értem,tök új a telóm,titkosított a számom,ezek az idióták találomra pötyögnek be számokat,aztán ha valamelyik kicseng akkor örülnek a fejüknek,vagy hogy van ez?:SS
legyen mindenki óvatos,és ne vegyétek fel,legfőképp ne hívjátok vissza! /az is drága pénz,ha fogadod a hívást,nem még ha te kezdeményezed,én úgy tudom:S/
"az is drága pénz,ha fogadod a hívást,nem még ha te kezdeményezed,én úgy tudom:S/"
Rosszul tudod.
"az is drága pénz,ha fogadod a hívás"
Erre gondoltam. Hívás kezdeményesnél természetesen fizetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!