3 különböző telefonszámról hívogatnak Ciprusról, mit tegyek?
Figyelt kérdés
honnan tudhatnám meg ki az, mit akar? itt vannak a számok amiről hívnak: +357 90 095711 , +357 90 095706 , +357 80 0555012013. febr. 21. 11:05
11/15 anonim válasza:
köszönöm a javítást,így már értem :) én mindenesetre biztos nem veszem fel :)
egyébként,ha valakit érdekel a facebook t-mobile hungary oldalán egy tegnapi bejegyzésben panaszt tett egy hölgy ezzel kapcsolatban,oda válaszolt a t-mobile,de hát persze nem adják ki ki az előfizető,nem csinálnak semmit,mert miért is csinálnának? :S
12/15 anonim válasza:
Max 220 ft minden megkezdett perc, ha visszahívod, amennyiben Tmobilos vagy.
Ha téged hívnak és felveszed, akkor ő fizet, így javaslom kapdossuk azt a telot, ha már egyszer felkeltett, had fizessen ;)
13/15 anonim válasza:
Engem ma hívtak először ciprusi számról (+357 77 788520) egyszer 13:20-kor és délután 16:30-kor 3x de az első kettőt kinyomtam a 3. pedig épp h kicsörgött, le is rakta. Arra gondoltam, h alig az első hívás előtt 1-2órával tettem fel a viberemre profilképet és h ez miatt ugyan is megnéztem a viber elérhetőségét (saját profil->privacy policy-> contackt information) a címük: Limassol 3508, Cyprus. Szerintem ez nem véletlen.
14/15 Thispain válasza:
Engem erről a számról hívtak ma: +357 99 068372
Amikor felvettem, 1 másodperc után letették.
15/15 anonim válasza:
Ma engem is hìvtak citrus számròl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!