Samsung galaxy s9 plus vagy iPhone 8 plus?
Figyelt kérdés
Idáig volt kettő Samsung telefonom de mind a kettő 2 éven belül belassult. Most iPhone SE-m van, kb két éve van meg és idáig semmi problémám nem volt vele. Tegnap voltam telefonokat nezni és akkor láttam meg a Samsung S9 plusz és nagyon megtetszett meg hat ugye azért árban is jobb. Csak nem tudom hogy melyiket érdemesebb megvenni. Melyik telefon bírja tovább, nem fagy le 1 év után?
Előre köszönöm a válaszokat! :)
2018. aug. 22. 08:47
1/5 A kérdező kommentje:
*plust
2018. aug. 22. 08:49
3/5 anonim válasza:
iPhonet vegyél szerintem, az összes Android belassul de a leghamarabb a Samsung lassul be, vegyél egy iPhone 7-et olcsóbb is mint egy egy s9+, és három évig bírnia kell az ip7nek.
Az apple-nek is megvan a maga keresztje hogy lassítják a készülékeiket de ettől még nem fog belaggoni és fagyni.
4/5 anonim válasza:
Ha meg iphone8 plus lesz akkor 4 évig nem lesz bajod a telefonoddal
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget😊
2018. aug. 29. 10:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!