Samsung galaxy S9 vagy Huaweii P20?
S7et szeretnem lecserelni.
Tapasztalatokat is irhattok Huaweiirol. Bevalte nektek? Legalahh 2 3 evig jo lenne ha birna..
Vajon mi az, amire egy júzernek szüksége van, és a p20 pro nem tudja, az s9 pedig igen, ez engem is érdekelne.
Amúgy ez szerintem kb olyan kérdés, hogy brassói, vagy marhapörkölt? Kinek melyik tetszik jobban...
Nem tetszes szerint kerdeztem. Nyilvan van aki jobban ert hozza mint en. Irtak hogy a Huaweiire nem jon szodtverfrissites csak bizonyos ideig. Ezert erdekelnek reszletesebb dolgok, hogy ne legyen ilyennel problemam.Ezert irtam, hogy tapasztalatot is irhattok.
Koszi a segitseget!
a huawei is jó telefon 1 éve pártoltam el a samsungtól, az utóbbi 2 samsungos tellóm katasztrófa volt és ismeretségi körömbe is már mindenki szidta
így most váltottam egy huaweire, eddig semmi gondom nincs vele, sőt... legközelebb is ilyet vennék ár-érték arányba kitűnő
viszont a 2 telefon közül neked a samsung tud többet, szebb videót képpes csinálni, jobb a kijelző felbontás, por és vizálló, erősebb a procija
szerintem ha ez a 2 telefon van a listán akkir nem kérdés, hogy az s8
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!