Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung galaxy S9 vagy Huaweii...

Nyuszikalove kérdése:

Samsung galaxy S9 vagy Huaweii P20?

Figyelt kérdés

S7et szeretnem lecserelni.

Tapasztalatokat is irhattok Huaweiirol. Bevalte nektek? Legalahh 2 3 evig jo lenne ha birna..

2018. aug. 21. 14:45
 1/9 anonim ***** válasza:

szerintem S9

jóval többet tud

2018. aug. 21. 14:55
 2/9 anonim ***** válasza:
42%

Vajon mi az, amire egy júzernek szüksége van, és a p20 pro nem tudja, az s9 pedig igen, ez engem is érdekelne.

Amúgy ez szerintem kb olyan kérdés, hogy brassói, vagy marhapörkölt? Kinek melyik tetszik jobban...

2018. aug. 21. 15:31
 3/9 anonim ***** válasza:
kettes én p20 at olvasok bárhogy nézem, pro ról szó se volt
2018. aug. 21. 15:37
 4/9 A kérdező kommentje:

Nem tetszes szerint kerdeztem. Nyilvan van aki jobban ert hozza mint en. Irtak hogy a Huaweiire nem jon szodtverfrissites csak bizonyos ideig. Ezert erdekelnek reszletesebb dolgok, hogy ne legyen ilyennel problemam.Ezert irtam, hogy tapasztalatot is irhattok.

Koszi a segitseget!

2018. aug. 21. 17:13
 5/9 A kérdező kommentje:
Ha tetszes szerint akarnek donteni azt megoldanam magam is. De huaweiivel nincs tapasztalatom ezert kerdezem ki, mit es miert ajanl..vagy miert nem.
2018. aug. 21. 17:15
 6/9 A kérdező kommentje:
Bocsi, most nezem a kerdesben vannak hibaim, siettem. :)
2018. aug. 21. 17:16
 7/9 A kérdező kommentje:
A huaweit nem tudom miert 2 i-vel irom, ugy emlekeztem ra. :D
2018. aug. 21. 17:18
 8/9 anonim ***** válasza:

a huawei is jó telefon 1 éve pártoltam el a samsungtól, az utóbbi 2 samsungos tellóm katasztrófa volt és ismeretségi körömbe is már mindenki szidta

így most váltottam egy huaweire, eddig semmi gondom nincs vele, sőt... legközelebb is ilyet vennék ár-érték arányba kitűnő

viszont a 2 telefon közül neked a samsung tud többet, szebb videót képpes csinálni, jobb a kijelző felbontás, por és vizálló, erősebb a procija

szerintem ha ez a 2 telefon van a listán akkir nem kérdés, hogy az s8

2018. aug. 21. 17:31
 9/9 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen! :)
2018. aug. 21. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!