Melyik telefon vegyem meg? Samsung galaxy a 8 samsung galaxy s8 vagy huaweii p10?
Én huawei-t vennék, de a vas miatt (ami szinte megegyező leszámítva a kamerát, ami egyébként nagyon jónak számít) aztán felraknék rá egy normális androidot.
A Samsungra is azonnal normális rendszert tennék, cska azt nem venném meg mert embertelen összegekért vesztegetik.
Mindenképpen Samsung! Nekem is A5 2017 van, és imádom! Veszettül gyors. 4 hónapja van meg, még egyszer sem fagyott le vagy akadt volna le. Nagyon gyönyörű Amoled kijelző! Csodálatos 16 megapixeles kamerák! Prémium anyaghasználat! Az akkumulátora bivaly erős, 3 napot lazán kibír! Egyszerűen IMÁDOM! Mindig is Samsung párti voltam, még soha nem kellett csalódnom a Samsungban!
Volt Huawei P8 Lite.-om. 8 hónapot bírtam ki vele, idegekkel! Ilyen kínai ipari hulladék telefonnal ritkán találkoztam még! Folyamatosan lefagyott, csiga lassú volt, iszonyatosan gyenge akkumulátor! Jót akarok neked is, ne vegyél kínait! Az ismerősöm Huawei P10 Lite.-ját 6 hónap alatt már tegnap adta be másodszor szervízben. Közelség érzékelő hiba először. Aztán alaplaphiba... Ezzel mindent elmondtam, milyen megbízhatatlan cég a Huawei!
Alapvetően annyira közel állnak egymáshoz, hogy ez inkább már csak az ízlés kérdése.
Én a Huawei-t venném, talán a legjobb ár-érték arányú a három közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!