Xiaomi törött képernyő?
Nagyon szomorú vagyok. A ma 2 hónapos Xiaomi Redmi 4X telefonom ma kiesett a zsebemből a betonra, és eléggé összetört a képernyője. Nagy szerencse, hogy továbbra is hibátlanul működik, érzékel rendesen. Viszont nagyon csúnya. Szerintetek bárhol megjavítható rendesen, és mennyiért? Kicsit az oldalán meg a hátán is megkarcolódott a fém ház, de az minimális és nem zavar annyira. Meg az eséstől szétnyílt a készülék teteje kicsit, de már visszapattintottam.
Mit tanácsoltok, javíttassam meg mert csúnya, vagy ha úgyis működik akkor hagyjam? Én Ausztria lakom és utánanéztem, mindenhol 100 euró körül van a képernyő csere. Ez nagyon sok pénz nekem, főleg ha arra gondolok, hogy meg hányszor megtörténhet ez a jövőben, hogy leesik. Akkor az meg jó sok pénz lesz már mindig megcsináltatni.
Ezt a telefont 141-ért vettem.
Akkor hagyjam a javítást? Újat semmiképp nem veszek ezért, az már luxus lenne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!