Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Manapság a legtöbb vebaruhaz...

Manapság a legtöbb vebaruhaz miért csak egy ev garanciát adnak az okostelefonokra?

Figyelt kérdés
Es mi az hogy nekem kell érvényesíteni a garanciát?? Hogy ervenyesitenem en?? Semmit nem irnak le normálisan ezek a trehány oldalak. Eskuszom en ezt nem értem. Es a legolcsóbbat kiválasztottam mert úgye beírtam az arukeresobe es azt írja 9 munkanap mire megkapom a telot ha rendelek. Normális????

2018. aug. 15. 19:06
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Am

[link]

2018. aug. 17. 07:32
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem mi vettük meg. Lesz máskor is. Felhívtad őket?
2018. aug. 17. 16:21
 13/14 A kérdező kommentje:
Nem hívtam fel mert az emberek értékelései alapján ez egy trehány üzlet nem érdemes velük foglalkozni. De ha nem találok továbbra se valami jó mobilt es lesz megint ilyen olcsón náluk telefon akkor majd lehet megveszem tőlük még nem tudom. A 2 GB-os változat is kicsit drágább lett. Ez most am valami akció volt?? Mert oda írhatták volna hogy ez akció akkor azonnal megvettem volna. Én azt gondoltam bármikor megvehetem annyiért.
2018. aug. 17. 16:54
 14/14 A kérdező kommentje:
*akciós
2018. aug. 17. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!