A Windowsos okostelefonokra is olyan gagyi játékok vannak mint az Androidosokra?
Figyelt kérdés
2014. jún. 24. 12:12
1/7 anonim válasza:
Mik azok amik gagyik?
Gondolom a wines telókra is ugyanazok a fejlesztők csinálnak ezt-azt...
2/7 b95 válasza:
Hát konzol szintű játékok egyikre sincsenek, ez tény, de akinek erre van igénye, az vegyen kézikonzolt.
3/7 anonim válasza:
wp-re kevesebb játék van, illetve maga az architektúra se játékra van kihegyezve, emiatt ami van androidra és wp-re is abból a wp-s néz ki szarabbul
4/7 b95 válasza:
„illetve maga az architektúra se játékra van kihegyezve”
ezt kifejtenéd bővebben?
6/7 b95 válasza:
most ezzel ki lettem segítve.
(mondjuk sejtettem, hogy értelmes választ nem fogok kapni...)
7/7 anonim válasza:
aki nincs oda a minecraft féle játékokért, azoknak természetesen minden telós játék rossz lesz...egyébként igen, wp-n a többség rosszabb...nagyobb játékokban persze, mert az angry birds az ugyanolyan...real racing 2 például rosszabb(3 meg nincs is...). san andreas szvsz ugyanolyan. én idáig 2-3 játékot találtam, amire még pénzt is voltam hajlandó költeni...nem egy nagy választék van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!