Az okostelefonokra a játékok mennyire komolyak?
És mennyire lehet őket kezelni úgy, hogy csak a képernyőt fogdosom?
Az is igaz, hogy ingyenesen le lehet tölteni őket a store-ból?
Nem sértésből, de kb mennyi szerencsétlenkedés kell míg egy játékot normálisan lehet játszani csak úgy, hogy tapogatom a képernyőt? Ilyen téren nincsenek lebutítva a játékok, hogy megfeleljenek egy tapogatós képernyő általi irányításnak?
És azzal is világosítsatok már fel, hogy ha Androidos játék, akkor letölthetem ingyenesen?
Nem ingyenes a legtöbbje , -legalábbis hivatalosan- (itt most a komolyabb játékokra gondolok mert egyszerűekből van rakatszám ingyenes is)
Pld NFS Most wanted 1346Ft
Nem vagyok nagy játékos telefonon, amivel eddig találkoztam, az pld olyan megoldás volt, hogy a képernyő két alsó sarka volt kinevezve az irányításra kb olyan megoldással mintha controlleren játszanál szóval nem kell mindenféle hülye mozdulatra gondolni, elég egyszerűen tanulható.
San Andreas irányítása engem kikészített, XPeria SP-m van, 4,6" kijelzővel, de a vezetésnél nekem túl közel volt a balra-jobbra gomb ( igen, tudom hogy átlehet állítani analógra vagy olyan húzosra de az nem jó ). A 4. / 5. küldetésről nem is beszélve ahol szét kell lőni a cuccokat pisztollyal, az utolsó célzásnál folyton felrándul a levegőbe a célkereszt.. Ezután le is töröltem.
De röviden, egy-két játék irányítása idegölő tud lenni, de a legtöbb versenyzős döntögetve élvezetes, az FPS-ek nehezebbek kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!