Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az okostelefonokra a játékok...

Az okostelefonokra a játékok mennyire komolyak?

Figyelt kérdés

És mennyire lehet őket kezelni úgy, hogy csak a képernyőt fogdosom?

Az is igaz, hogy ingyenesen le lehet tölteni őket a store-ból?

2014. jan. 9. 22:29
 1/6 anonim ***** válasza:
A Peggle pl. szinte teljesen ugyanaz, mint számítógépen. A San Andreas még picit szebb is. A legtöbb persze nem ilyen, de rengeteg jót találni. Az Asphalt 8 is ingyenes. Van FPS, Autószimulátor, TPS, RPG, meg miegymás.
2014. jan. 9. 22:33
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem sértésből, de kb mennyi szerencsétlenkedés kell míg egy játékot normálisan lehet játszani csak úgy, hogy tapogatom a képernyőt? Ilyen téren nincsenek lebutítva a játékok, hogy megfeleljenek egy tapogatós képernyő általi irányításnak?

És azzal is világosítsatok már fel, hogy ha Androidos játék, akkor letölthetem ingyenesen?

2014. jan. 9. 22:57
 3/6 Gugu Gabor ***** válasza:

Nem ingyenes a legtöbbje , -legalábbis hivatalosan- (itt most a komolyabb játékokra gondolok mert egyszerűekből van rakatszám ingyenes is)

Pld NFS Most wanted 1346Ft

Nem vagyok nagy játékos telefonon, amivel eddig találkoztam, az pld olyan megoldás volt, hogy a képernyő két alsó sarka volt kinevezve az irányításra kb olyan megoldással mintha controlleren játszanál szóval nem kell mindenféle hülye mozdulatra gondolni, elég egyszerűen tanulható.

2014. jan. 9. 23:15
 4/6 anonim ***** válasza:

San Andreas irányítása engem kikészített, XPeria SP-m van, 4,6" kijelzővel, de a vezetésnél nekem túl közel volt a balra-jobbra gomb ( igen, tudom hogy átlehet állítani analógra vagy olyan húzosra de az nem jó ). A 4. / 5. küldetésről nem is beszélve ahol szét kell lőni a cuccokat pisztollyal, az utolsó célzásnál folyton felrándul a levegőbe a célkereszt.. Ezután le is töröltem.

De röviden, egy-két játék irányítása idegölő tud lenni, de a legtöbb versenyzős döntögetve élvezetes, az FPS-ek nehezebbek kicsit.

2014. jan. 9. 23:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez az a kérdés, ami miatt azt mondom, hogy az okostelefonok vackok. Csak fizikálisan gondold át, hogy az ujjaddal irányítod a játékot és ujjaidtól nem látsz semmit, vagyis a játék élménye nulla. Vannak olyan játékok, melyek a telefon döntésével működnek, ami pl. egy autóversenyzős játéknál jó, de a fejlesztők sokszor nem így készítik el. Akasztófa, amőba, vagy tudás játékokkal nincs gond. A többsége primitív és gagyi. Ha komolyan akarsz játszani, akkor PC, vagy notebook, ugyanis egy olyan játék, ami látványos és minőségi az nem 50 Mb méretű, hanem GB-okban mérik.
2014. jan. 10. 03:24
 6/6 menta34 ***** válasza:
Szerintem nem igaz, hogy a játék élmény nulla lenne. A telefonra kitalált játékok jók tudnak lenni - a gond ott kezdődik, amikor pc játékot akarnak utánozni, azt képtelenség. Kedvencem amikor 3 millimétert kéne eltalálni, ha odébb bökök az már más :)
2014. jan. 10. 06:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!