A jó okostelefonok miért kerülnek ennyire sok pénzbe? Miért?
Kinek mi az igénye!
Vagy "márka"...
Amúgy miért drága?!
A 30-40 ezres Meizu vagy Verne,xaomi is jó kijelző+akku,memória.Semmi gond velük.
A Samsung,huawei,iphone 80tól felfele meg pénz kidobás az ablakon!
Mert a sok hülye igy is megveszi.
Nekem még sosem volt okostelefonom, sosem volt rá szükségem.
Miért? Hát mert megveszik annyiért. A gyártók nem jófejségből árulják az okostelefonokat, hogy segítsék az emberiség digitális fejlődését, hanem PÉNZÉRT.
Amennyiért el tudják adni, annyiért árulják.
Mindenkinek az új kell, a jobb, a nagyobb, amin sok a hely, amin minden játék fut, ami szuper képet csinál, amin jól szól a zene, ami MINDENT tud.
Minden modell elavul 2-3 év alatt, addigra kijön az újabb, és a többség meg is veszi, illetve megveteti.
10 éves gyerekek már okostelefonnal futkoznak, némelyik kisiskolásnál drágább mobil van, mint egy felnőtt ember havi fizetése.
Ugyanez a többi gyereknél, kamaszoknál, fiataloknál. Kettőt nyekkennek, és megkapnak akármilyen telefont. 2 év múlva meg az újabbat, 4 év múlva meg a még újabbat.
Na, ezért kerülnek ennyibe.
Miért kerül egy Bentley 100+ millióba, hisz a 3 millás szuzuki is oda visz ahova kell?
"A 30-40 ezres Meizu vagy Verne,xaomi is jó kijelző+akku,memória.Semmi gond velük."
Azért egy 3-4 éves "csúcs modell", még mindig körberöhögi ezeket a telefonokat, hiába öregek.
Az első mobiltelefonomat 50 ezerért vettem, amikor a minimálbér 20 ezer volt (Nem minimálbért keresetem és a munkámhoz kellett mobiltelefon). És még játék se volt benne. Ha a fizetési arányokat nézzük, akkor nem nagyon változtak a "jó" telefonok árai.
"Miért van az hogy 30-40 ezerért csak szar telefonokat adnak, amik nem nagyon visznek el komoly játékokat."
A klasszikus történet: ember bemegy a PC-boltba, kérek egy számítógépet! Nem kell komoly, csak játékra kell!
Gondolkozz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!