Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Huawei okostelefonok közül...

BlueFlower kérdése:

Huawei okostelefonok közül melyiket tudnátok ajánlani aminek nagy a belső memóriája és strapabíró?

Figyelt kérdés
Elsősorban a belső memória lenne fontos mert eddig csak kis memóriájú telefonom volt és ez sok gondot okozott. Az is fontos hogy sokáig bírja, ne fagyjon le mindentől. Tudtok valamilyet ajánlani?

2018. febr. 13. 21:43
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem 16Gb-s Huawei P8 Liteom van,rajta 30 valahany alkalmazassal (kb 10-re lenne szuksegem,de mindemt letoltogettem ,csak h legyen) es van szabad 5Gb-m majdnem.

Ha reggel leveszem a toltorol 100%-on (9korul) es be van kapcsolva a Wifi,Mobilnet + ha irnak valaszolok,neha hasznalom ,akkor este 7-8ig siman kibirja...

Ha aktivan nyomkodom/netezek rajta akkor is bir 6-7orat ,ami szerintem jo,tekintve hogy egy teljesen uj Samsung Galaxy A5 2016ot is le tudtam meriteni 8ora alatt.

2018. febr. 13. 22:07
 2/2 anonim ***** válasza:

Mate 10 Pro.

Azzal tuti nem lesz gondod, de a P10 sem rossz.

2018. febr. 13. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!