Megírná valaki, hogy a Samsung okostelefonok betűjelzései között hogy lehet eligazodni? Sorrendjük jelez-e "tudást", teljesítményt? Köszi a valóban értelmes válaszokat!
J= belépő/alsókategória
A= középkategória
S= csúcskategória
J= alsóbb középkategória
Minden évben a neve mellé teszik az évszámot, innen lehet megkülönböztetni őket. Ha a J utáni számot nézzük, általában a nagyobbnak nagyobb a kijelzője és az egy kicsit jobb.
A= drága középkategória
Minden évben a neve mellé teszik az évszámot, innen lehet megkülönböztetni őket. Ha az A utáni számot nézzük, általában a nagyobbnak nagyobb a kijelzője és az egy kicsit jobb.
S= csúcskategória
A nagyobb szám az újabb, jobb telefont jelenti.
Világos, érthető, laikusnak is teljesen felfogható válaszokat kaptam Tőletek, nagyon köszönöm! Végre valaki értelmesen leírta :-)
Nekem J5-öm van, kettő is, szeretem, tudja, ami nekem kell, de venni készülök újat, és sose tudtam, hogyan keresgéljek kategóriák szerint. Szóval mégegyszer: hálám a sírig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!