Ha Jet Black iPhone 7-et veszek akkor aláírom azt is, hogy egy év múlva nagyon karcos lesz a készülékem?
Ez a szín tetszik a legjobban az iPhone 7 színpalettájáról, de nagyon sokat hallani, szabályosan hírhedt arról, hogy iszonyúan karcolódik.
Köztudottan én rettentően vigyázok mindenemre, és egyszerűen nem bírom elviselni ha akármilyen tulajdonomnak valamilyen baja esik.
Ez a karcolódás téma pedig pont ez a kategória nálam.
Tokkal nem szeretném használni, anélkül viszont bárhogy vigyázok rá akkor egy év múlva már nagyon csúnya lesz?
Az micsoda, ha szabad megkérdeznem?
Rákerestem, de nem találtam semmit.
hát na igen, ha körberagasztod ilyen mintás fóliával, akkor tökmind1, h jet black vagy más, mert úgyse látszik, és igen, inkább vegyél mattot...a szilikon tok alá is bemegy a por, és még intenzívebben karcolja, mintha nem lenne rajta semmi.
persze, ha nincs rajta semmi, akkor minden karcolja, a zsebed is és minden amivel érintkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!