Van egy iphone 7 készülékem. Mi lehet a baj? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Tehát...Van egy iphone 7 készülékem és mióta megvettem nem egy eredeti apple hálózati adapterrel töltöm. Eddig működött minden simán ment, egyszer sem volt vele baj, de mióta frissítettem az ios 11.2.2-t azóta nagyon lassan tölt a telefonom. Hogy szemléltessen példákban is. Úgy kell elképzelni a nagyon lassant, hogy eddig 1 óra alatt a telefon 100%-ra feltöltődött, mióta pedig frissítettem azóta meg 1 óra alatt tölt 2-3%-ot. És többször is ki írja a telefon hogy “előfordulhat, hogy ez a kiegészítő nem támogatott” illetve, mikor töltőn van a telefon és ezt adja be, ilyenkor le szokott állni a töltés és úgy tölt csak ha kihúzom és vissza bedugom a töltőt. Ja és azt még tudni kell hogy az eredeti hálozati adapter és az utángyártott adatai megegyeznek, mindkettő adapteren ez áll: 100-240V 50/60Hz 0.15A 5V=1A Tehát mi lehet a baj?2018. jan. 17. 21:21
1/2 anonim válasza:
"És többször is ki írja a telefon hogy “előfordulhat, hogy ez a kiegészítő nem támogatott”"
Na mit tippelsz, mi lehet a gond? Van egy 260 ezer forintos telefonod, és a töltőfejen meg a kábelen filléreskedsz???
2/2 anonim válasza:
Probaltad már a gyárival tölteni? Vagy egy másikkal?
Így lehetne megtudni, hogy a töltővel van baj vagy a telefonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!