Xiaomi okostelefon, melyiket vegyem?
Figyelt kérdés
Magamnak szeretném vásárolni, egy tönkrement Samsung helyett. Az ára miatt döntöttem a márka melett, 50-60 ezer Ft-ot szeretnék rászánni. Nem vagyok nagy telefonfüggő, munkahelyen, és otthon is van gép, inkább azokat "nyüstölöm", így a telefon nálam eléggé ki van kímélve. :)2018. aug. 12. 00:32
1/7 anonim válasza:
Nem írtad neked mik a fontos szempontok. Nekem a Redmi 4X vált be.
Ennek még kisebb a kijelzője (5") és izmosabb az akkuja (4100 mAh), mint az újabb modelleknek, így nagyon jó az üzemideje.
Frissítés épp ezen a héten jött rá.
2/7 Argloss válasza:
Mmmm, vegyél egy Xiaomi Redmi 6-ot.
Amúgy így nem sok értelme van ajánlani... Nézd át a kínálatod, keress rá az árakra és döntsd el, hogy mire van szükséged. Akarsz-e 20 colos kijelzőt a zsebedbe, vagy inkább csak kisebbet, kávamentesség, 20 kamera, nagyobb akkumulátor, kisebb tömeg, nfc, ujjlenyomat olvasó stb.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Eddig egy 5 mérető kijelzőm volt, meg voltam vele elégedve. Tetszik a keskeny káva, ne legyen azért túl lassú, aránylag szép képeket készítsen, ennyi az elvárásom, amúgy nem tudom számít e, nő vagyok. :)
2018. aug. 12. 01:06
4/7 anonim válasza:
Én innen javaslom a rendelést
5/7 anonim válasza:
Xiaomi Redmi 6 vagy Xiaomi Redmi Note 5, bár utóbbi kicsit többe kerül, mint 60E Ft... Hasonlítsd össze a két telefont és az alapján döntsél róla, melyik éri meg neked... az egyiknek nagyobb a kijelzője, másiknak gyorsabb a procija, de túl nagy különbségek nem nagyon vannak.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2018. aug. 12. 11:59
7/7 anonim válasza:
Nekem redmi note 4 van, a célnak ez és a 4 x is megfelel de az ötöst is ajánlom (szüleimnek olyan van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!