Huawei p10 lite ujjlenyomat biztonságos?
Telefont szeretnék váltani ,fontos a biztonság,most nézegetem őket ,ez a huawei tetszik.Most samsungom van. Huaweien is ugyanugy mukodik az ujjlenyomat ,hogy a telefon hatuljan van az olvasó? Es mikor ez van beallitva biztonsagnak ,akkor hatul kell ujjlenyomatozni ,vagy csak a jelszót beírni?
És akkor csak olyan mintha jelszoval vedett lenne? Vagy a kepernyon érzékeli az ujjlenyomatot ?
Rajtad múlik.
Feloldhatok ujjlenyomattal és/vagy kóddal is.
A kijelzőt nem érdekli, hogy milyen az ujjlenyomatod, hátul az ujjlenyomat olvasóval tudod feloldani.
Ha nagyon biztonságosan akarod akkor bekacsolhatod, hogy ujjlenyomatot és kódot is kérjen feloldáshoz.
3.ujjlenyonatos telefont hasznalom.
Huawei,samsung,xiaomi markak.
Huaweinel tud az ujjlenyomat olvaso extrakat,ennyiben mas mint a samu.
Amugy ugyan azt a biztonsagot nyujtja.
A Huawei-el tudsz pl
galériában lapozgatni,
ha kamerában vagy, tudsz fotót készíteni, ha odateszed az ujjad,
Fogathatod ezzel a hívást,
Leállíthatod a tiasztást,
Az értesítési panelt le- és felhúzhatod, vagy ha duplán megérinted, törlöd az értesítést,
Valószínűleg van alapból alkalmazás-zár, azt fel lehet ezzel oldani
Egyébként érdemes utánaolvasni, ott jobban le van írva, én telefonból nézem ezeket ^^
És igen, biztonságos, csak ha koszos (ez lehet csak egy picit is) akkor nem feltétlen érzékeli
Előző vagyok👆🏿
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!