Milyen Huawei telefont vegyek?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy újtelefont és a Huawei szerintem jó választás lesz. A lényeg hogy legyen ujjlenyomatolvasója a hátlapikamerája 13 mp vagy valami ilyesmi az előlapi pedig 8 mp ezeket a szempontokat nézem egy újtelefonnál.Köszönöm a válaszokat és a tippeket. 😊2018. jún. 28. 14:59
1/9 anonim válasza:
Igazából amennyit szánsz rá, az alapján dönts. Honor a Huawei fiatalosabb, olcsóbb, de ár-értékben mégjobb márkája.
Az egyik legnépszerűbb árukereső oldal tolistájában sok van:
2/9 anonim válasza:
Szia!
A Kimovil oldalon, sokkal jobban tudsz keresni:
Viszont azt is vedd figyelembe, hogy ezek, külföldi webshopok kínálatait tartalmazza, úgyhogy nálunk ezek drágábbak.
3/9 anonim válasza:
Remélem így már jobb a
<a href="https://www.kimovil.com/en/compare-smartphones/i_b+slug.huawei,f_min_d+frontCameraResolution.11,f_min_d+rearCameraResolution.7,fe_bands-lte-b20-800">link.</a>
4/9 anonim válasza:
Utolsó próbálkozás:
[url= [link]
5/9 anonim válasza:
Honor 9 lite.
13+2 megapixel elöl és hátul is.
Ujjlenyomat olvasó is van benne.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!❤
2018. jún. 29. 09:53
7/9 anonim válasza:
Honor 9 én imádom (jelenleg is azon írok) hátlapi kamera 20 mp előlapi 8 mp. Belső tárhely 64giga és még SD kártyával bővíthető. Dual simes. Ujjlenyomat olvasó nagyon gyors. Telefon könnyen futtat nagyobb játékokat is max grafikát pl.: gta san Andreas, pubg mobile. Dupla hátlapi kamerája van aminek köszönhető nagyon jó a kép minőség. Szoftverileg gyors gördülékeny. Egyetlen hiba amit észre vettem, hogy ha újraindítom a telefont a jelszó beírása után 1 2 másodpercig a billentyúzet itt marad de után a magától éltünk. Ne menj be a legközelebbi telefon boltba mert ott valószínűleg 200.000 forint hol ott felé áron meg rendeleted dupla annyi gyári garanciával. Linket sajnos nem tudok adni. Én is sokat keresgéltem mire rá találtam.
8/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!❤
2018. júl. 2. 18:57
9/9 anonim válasza:
Aminek benne van a nevében, hogy "lite", azt kerüld, mert mindegyik hulladék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!