Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri most megvenni egy...

Megéri most megvenni egy iPhone X-et vagy inkább várjak amíg kijön egy új? És mikor jön ki új?

Figyelt kérdés
Tehát vennék új telefont, most az iPhone X a legjobb, de azt hallottam, hogy szeptemberben jön ki vagy 3 darab új iPhone, amik olcsóbbak lesznek és újabbak is. Ez igaz? Vagy mikor jönnek ki az új iPhone-ok? Most megéri megvenni, vagy inkább várjam meg, amíg jön ki új?

2018. júl. 29. 18:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Mekkora egy sza.rházi vagy kérdező. Tényleg azt gondolod hogy aki nem ilyen túlárazott almával járkál az csóró? Neked se lehet túl nagy agyad. Képzeld el vannak olyan emberek kiknek más a preferenciájuk mint neked. Lehet neked minden évben megvan a legújabb szifon részletre, de nekem van saját lakáson autóm, és ha hirtelen lenne egy pár milliós költség akkor azt kitudnám fizetni zsebből. De nekem "csak" egy olcsóbb xiaomim van, mivel bőven kiszolgál, ráadásul üzemidőben jeleskedik melyben a sima iphoneok sosem jeleskedtek. De nincs értelme jobbat vennem mert (ahogy a felhasználók nagy része) nem használom ki. Dell xps-t azért vettem mert kellett egy munkaezköz, viszont mobilon semmi extrém munkát nem végzek amihez kellene plusz erő, ezt tudja egy 50e mobil is (igaz lehet nem samsung).

Persze tudom hogy te ebből mit sem értesz, csak ha valaki idetéved mondom neki, hogy nem kell az az alma logo, vannak annál sokkal fontosabb dolgok az életben

2018. júl. 31. 15:51
 12/17 anonim ***** válasza:

Az ilyenek miatt nézik le az Iphone felhasználókat.

Ember, te ki a f..nak képzeled magad?

Amugy csak úgy elmondom, hogy te lehetsz kb 16-17 éves, aki majd a szüleivel fogja megvetetni hitelre, aztán majd menőzik, hogy neki a legújabb iphone-ja van. Azt mondasz amit akarsz, akkor is ez lesz. Ismerem a fajtádat.Sajnos túl sok van belőletek.

Mielőtt leszólnál, nekem is Iphone-om van, bár már jó pár éves.

2018. aug. 2. 09:03
 13/17 A kérdező kommentje:

Hogy csökkentsek abból az irigységáradatból, meg világi nagy b*romságokból amit kaptam:

Eddig csak a saját, összegyűjtött pénzemből vettem magamnak telefont, volt régebben kb. alsó tagozatban általánosban 2x Sony Ericsson e310i (egyik elromlott, vettem utána másikat), kb. 3000-6000 forintért lehetett venni. 4. osztályban vettem az első érintőset Samsung Galaxy Mini ha jól emlékszek 40.000 forintért. Utána azt használtam egy jó ideig, 9.ben vettem magamnak egy Prestigio-t 36.500 forintért használtan. Ez a telefon egy kalap sz*r volt, nem volt jó az aksi, folyamatosan lemerült magától, meg utána fel is fújódott és kidobtam a p*csába. 2016 májusában vettem egy iPhone 5s-t (16GB) 100.000 forintért. Semmi gond nincs vele most sem, azt a fontos dolgot kivéve, hogy folyamatosan merül és már nem bírja az aksi pl. ha egész nap használom. Ezt ezért cserélem le, na meg persze a nagyobb kijelző és a jobb kamera miatt. Bárki bármit mond, hogy a Samsungok meg a Sonyk ugyan olyan jók, meg Huawei, satöbbi, minden ismerősömnek tönkre megy a telefonja egy idő után, kivéve az iPhone-ok(egyetlen hibájuk az aksi, ami elég gyenge-legalább is régebben, most nem tudom). Szóval más telefon nem jöhet szóba nálam. 17 éves vagyok jelenleg. Mivel van pénzem, és szeretnék egy normális telefont, ezért vennék egy új iPhone-t, nem pedig azért amit itt a sok b*rom magyar leírt előttem, a magyar mentalitásukat remekül prezentálva. A szüleimnek van pénzük, viszont nem ők veszik ezt a telefont, hanem én magamnak. Ezt megértem és elfogadom. Úgy érzem, hogy anélkül simán megvehetem magamnak, a saját pénzemből ezt a telefont, hogy TI, ti kib*szott hülye válaszolók ne szólnátok bele és nem kötözködnétek az előítéleteitek meg a b*rom elképzeléseitek miatt, főleg nem egy olyan kérdésben, aminek totál nem ez volt a témája és nem is voltam egyáltalán kíváncsi a h*lye agyatok kreálmányaira. Köszönöm annak, aki a kérdésemre válaszolt, segített nekem vele.

Több választ már nem várok, megvárom az őszi bemutatót és a számomra legmegfelelőbb iPhone-t fogom megvenni.

2018. aug. 2. 15:56
 14/17 anonim ***** válasza:
Aztán okostóbiás, a pénzt kitől kapod? A szüleidtől... dabummmm tssss
2018. aug. 2. 22:41
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha 100k-ért vettél egy 5s-t, akkor nagyon sok eszed lehet. Használtam már, akkor is 55-60 körül voltak. Újonnan meg már nem érte meg.
2018. aug. 2. 22:57
 16/17 Alex Fly ***** válasza:

Kisfiamb ha szerinted irigység azb ha valaki nem vesz meg egy szerény tudású, ámde túlárazott és trendi vackot még akkor semb ha megtehetné, akkor éretlenebb vagy, mint azt feltételeztem...

Elhiheted, hogy ha akarnám, akkor megvetném magamnak én is a legújabb Apple telefont, de ettől még semmi értelme a pazarlásnak. Inkább marasok az ugyan kevesebbe kerülőb ám jóval használhatóbb és nagyobb tudású készülékemnél.

Te meg úgy szórod a pénzed, ahogy akarod...

2018. aug. 3. 04:42
 17/17 anonim ***** válasza:
Szórja a szülei pénzét...
2018. aug. 4. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!