Megéri most megvenni egy iPhone X-et vagy inkább várjak amíg kijön egy új? És mikor jön ki új?
Pancserek... Egyrészt attól, hogy nektek nincsen pénzetek telefonra, attól még adhattok normális választ egy normális kérdésre.
Másrészt pedig hogyha mondjuk jövő nyáron jönne az új modell, akkor nyilván megvenném most az X-et, de hogyha szeptemberben kijön egy új, akkor már várok 1 hónapot.
Várom a további válaszokat és nem vagyok kíváncsi mások irigykedésére, fikázására, lehúzásra, satöbbi.
Utolsó, köszönöm a válaszodat, kielégítő volt, akkor megvárom a szeptembert.
Viszont a stílusod nem tetszett, de elnézem neked, mert az irigység beszél belőled. És tudod az ilyen emberek nem érdemelnek semmit, a szalag mellé valók, neked is ott a helyed, ilyen életszemlélettel és hozzáállással nem is adnék neked többet. Hatalmat meg pénzt adni az ilyen ember kezébe vétek is lenne, de a tiedbe nyugodj meg pancser haverom, nem is nagyon fog kerülni ebben az életedben. ;-)
Utolsó előtti*
Utolsónak köszönöm a válaszodat, úgy lesz.
Várj vele. Ősszel jönnek az új modellek.
De akkor már érdemes kicsit tovább várnib mert jövőre még újabbak jönnek...utána megint...
Szóval várhatsz ítéletnapig, mert a következő évi új típusok természetesen mindig újabbak, drágábbak lesznek érdemi fejlődés nélkül...
És mielőtt koptatnád a billentyűzetet: természetesen az irigység beszél belőlem, hiszen amikor szükség volt rá, akkor megvettem az igényeimnek leginkább megfelelő mobilt és azóta is megelégedettséggel használom ahelyett, hogy mindig az Apple új vackaira várnék.
Ha nem sürgős a vásárlás, akkor szerintem várd meg a bemutatót.
Az, hogy melyik a legjobb telefon, eléggé relativ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!