Iphone 6 pixelhiba! Mitől lehet ez?
Komcsi propaganda? Nem látom mit linkelsz
Volt aki maradandó sérülést szenvedett? Nem
Volt aki meghalt? Nem
Természetesen a samsung kárpótolta bőőőven. Örültem volna ha engem éget meg, jól jött volna az a pár millió dollár...
Még benne is van az idióták miatt hogy a samsung átvállalta a költségeket...
Hulyegyerek ez nem jott be
Látom igazi vérpistike vagy, aki nem bírja elviselni ha nincs igaza :D.
Megy a csúsztatás meg a hazudozás, vagy csak szövegértelmezési gondjaid vannak?
Én azt mondtam a samsung készülékei felrobbantak és kigyulladtak.
Te ezt egy az egyben tagadtad.
“Sérülés sem volt. Tűz sem volt. Csak megolvadt pár darab készülék.”
Linkeltem egy cikket ahol feketén fehéren leírták, hogy bizony robbantak és gyulladtak is ki, sérülés is volt, és akkor ez csak pár kiemelt hír volt, nem az összes eset.
Erre azt mondod: “Nem látom mit linkelsz”
Nem megy a szövegértelmezés?
Kiemelem én neked:
“Egy ausztrál hotelben gyulladt ki az a Samsung Galaxy Note 7, ami ezúttal nem csak önmagában okozott kárt. Tham Hua Redditen közzétett bejegyzése szerint a készülék “teljesen kiégett””
“Még ennél is rosszabbult járhatott a Redditen csak brodesto néven futó felhasználó barátja, aki az esetleírás szerint a készülék akkor gyulladt ki, amikor tulajdonosa éppen kézben tartva használat azt – így könnyebb égési sérülést szenvedett.”
“‘A dél-karolinai WMBF News hírcsatorna beszámolója szerint Wesley Hartzog még rosszabbul járt. A férfi vasárnap a garázsban hagyta tőltőn a telefonját, amíg elment két lányáért. Mire visszatért, a házzal egybeépített garázs már kiégett.“
Te azt állítottad nem volt sérülés, nem volt tűz.
De mint a fenti cikk is bizonyítja, de bizony volt, akkor igazat mondtál vagy sem? Segítek, Nem!
Aztán ezt mondod:
“Volt aki maradandó sérülést szenvedett? Nem
Volt aki meghalt? Nem”
Kérdeztem én ezt?
Nem!
Szövegértelmezés!
Ezzel szemben mit állítottam én?
“Éppencsak nem ölt meg senkit, és nem a robbanás hanem a tűz amit utána okozott.”
Nem állítottam, hogy bárki meghalt, csak hogy ha van egy telefonod ami álmodban rádgyújthatja a háza, az bizony életveszélyes.
Tudom nem ugynabban a világban élünk, de az én értelmezésemben ez nagyságrendekkel rosszabb, mint egy kikapcsolódó telefon.
Talán ha nem csak egész nap kockulnál, akkor menne a szövegértelmezés és a vita is.
És nem kéne csúsztatnod meg félreértelmezned dolgokatt, hogy azt hihesd igazad van.
Mi több, talán eleve nem állítanál hülyeségeket.
“Természetesen a samsung kárpótolta bőőőven. Örültem volna ha engem éget meg, jól jött volna az a pár millió dollár...
Még benne is van az idióták miatt hogy a samsung átvállalta a költségeket...”
Megint csak köze nincs ahhoz amiről szó van.
Attól, hogy a samsung átvállalja a költségeket, ami amúgy az elvárható minimum, még volt sérülés, robbanás, tűz.
Nem teszi semmissé, sem pedig meg nem történté köze nincs a témához, hogy kaptak kártérítést.
Megint csak azt mondom: szövegértelmezés!
Hiába fizetnek, attól még hibáztak a gyártás során, és nem kicsit, mem is átlagosat, hanem extrém módon!
Így pedig az egész eredeti állításod alapjaiban hibás, de ezt persze te is tudod.
“Hulyegyerek ez nem jott be”
Ezen csak nevetni tudok, magyarázd csak a bizonyítványt :D.
Sajnos az első pár sor elárulja hogy nem értesz a témához, így nem láttam értelmét elolvasni.
Én sem írok sminktémában kommentárt, mert nem értek hozzá, javaslom tedd ezt te is a tech kategóriákban. Köszönjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!