Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia 5230 vs Samsung s5230!...

Nokia 5230 vs Samsung s5230! Melyik legyen? +még 2 kérdés lent

Figyelt kérdés

Tudom, hogy sok ilyen kérdés volt már..

De külsőleg nagyon tetszik a Samsung, a Nokia viszont nagyon okos.

És most Media Marktban csak 2ezer forint a 2 teló ára közt a különbség, ezért tényleg nem tudom melyik legyen...

2.kérdés: Igaz, hogy a Nokiához 3db hátlap jár?

3.kérdés: Van az s5230.rbz.hu... ilyen hasonló oldal van, ami a Nokia 5230-cal foglalkozik?

Köszi előre is a válaszokat!! :)

2010. jún. 19. 11:16
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
78%

Nokia 5230, mert Nokia, Okostelefon, GPS-es, nagyobb a kijelzője, asszem jobb a kamerája, sokkal több játék, alkalmazás van rá!

Igen néhol 3db hátlap jár hozzá!

Természetesen van Nokia 5230 oldal is:

[link]

Még ezt az oldalt is ajánlom figyelmedbe:

[link]

Játékot, alkalmazást meg itt tudsz letölteni:

[link]

2010. jún. 19. 11:36
 2/22 A kérdező kommentje:

Köszi a választ! :)

Em a Nokia kamerája 2megapixeles, a Samsungé 3.2-ő.

Ezért is gondolkodom a samsungon, mivel a mostani telómnak is 2megapixeles a kamerája [szintén nokia]

2010. jún. 19. 11:43
 3/22 A kérdező kommentje:
Jöhetnek még a válaszok :) Mindenki véleményére kíváncsi vagyok :D
2010. jún. 19. 13:22
 4/22 bp1985 ***** válasza:
37%
Meg ne vedd a samsungot. Nokia mindenképp. Igaza van előzőnek, hogy jobb, mint a samsung.
2010. jún. 19. 13:41
 5/22 A kérdező kommentje:

Köszi neked is :)

De a Samsung miért rossz? =(

2010. jún. 19. 13:49
 6/22 anonim ***** válasza:

Azért, mert semmi normálisabb progit nem tudsz rárakni,mert nincs operácios rendszere, míg a Nokiának Symbian (S60 v5)-ös rendszere van!

ja és a lényeg nagyobb a kijelzője, ami sokszor jol jöhet!

Meg asszem, de nem biztos a Nokiába van giroszenzor, míg a samsungba NINCS!

Ha felnőtt vagy én ajánlom neked az 5230-at mert GPS-es,de ha gyerek akkor inkább a Nokia 5530-at vedd meg mert a kettő közt annyi a különbség h az egyikbe GPS-van Wi-fi nélkül, míg a másikba (5530) wifi van GPS nélkül!

2010. jún. 19. 17:01
 7/22 A kérdező kommentje:

Gyerek vagyok :)

Az 5530-on is gondolkodtam, de sokkal többe kerül, mint az 5230, na meg hát az 5230 apunak is nagyon tetszik, a GPS miatt :D

2010. jún. 19. 17:31
 8/22 anonim ***** válasza:
78%
Nokia mellett döntöttem. Két barátnak van Samsungja elegáns teló, egyértelműen szebb fényképpel mint a Nokián, mindkét Samsung készülék hibátlanul működik, és vékonyabb mint a Nokia, tényleg szép. Viszont amiért a Nokia mellett döntöttem - tudás- : hónapok múlva nem lefelé hanem felfelé megy az ára, 2 év után is használható nem esik szét, saját op rendszer: úgy alakítom a telót ahogy akarom, GPS hát mondani se kell- egyértelműen viszi a pálmát-, picivel nagyobb kijelző, java és simbian alkalmazások korlátlanul tölthetőek a nokiára, míg a csuda samsunghoz két program is kell hogy megbuherálhasd ha progit akarsz rá bármit rakni saját felelősségre, nokia : fülhallgató csatlakozó 3,5-ös: azt raksz hozzá amit akarsz! a samsunghoz meg marad a gyári bénabéla füles. , Fehér telóm sosem volt még ezért is. Nokia is 10 éve talán. Imádom ezt a telót!
2010. jún. 22. 17:10
 9/22 anonim ***** válasza:
nincs wifi a samsungba se gps.....
2010. jún. 22. 17:11
 10/22 A kérdező kommentje:
Köszi [neked] nektek is :)
2010. jún. 22. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!