Nokia 5230 vs Samsung s5230! Melyik legyen? +még 2 kérdés lent
Tudom, hogy sok ilyen kérdés volt már..
De külsőleg nagyon tetszik a Samsung, a Nokia viszont nagyon okos.
És most Media Marktban csak 2ezer forint a 2 teló ára közt a különbség, ezért tényleg nem tudom melyik legyen...
2.kérdés: Igaz, hogy a Nokiához 3db hátlap jár?
3.kérdés: Van az s5230.rbz.hu... ilyen hasonló oldal van, ami a Nokia 5230-cal foglalkozik?
Köszi előre is a válaszokat!! :)
Szia!
Samsung! Mindenképp, és lehet rá játékot rakni(na meg képet is!).
Én most kapom meg a samsung s5230-amat!
Szuperül néz ki, és pink-et kapok^^
Na, de térjünk vissza, nagyon szép képet csinál ,az érintőképernyője nem romlik el hamar ,csak vigyázni kell rá!
Sok szerencsét és remélem a samsung S5230-at választod!;)
Köszi a választ neked is! :)
Hát igen.. az s5230 valóban gyönyörű telefon.. :D
a Nokia viszont nagyon okos :D
Ezért gondolkozom :D
De most még 2x elmegyünk Media Marktba mielőtt megvesszük, addig majd még nyomogatom őket, nézegetek videókat, aztán mikor 3x-rra megyünk, július 3.-án vagy 4.-én akkor megint nyomogatom majd őket, és megveszem valamelyiket :D
Addig majd még beszámolgatok Media Marktos "élmenyeimről", aztán a végén meg leírom majd, hogy melyiket választottam :)
LG-t semmiképpen se vegyél.
Samsungot sem ajánlom mert sok a baj vele és tényleg annyira nem okos mint a nokiák. és a nokiák is szépek szerintem.
egyébként én is gondolkoztam rajta,hogy samsung s5230,
nokia 5800 vagy 5530. samsungról lemondtam,mert barátnőmnem olyan van, és nekem annyira nem jött be... meg nekem nem is tetszett. nehéz nyomkorászni meg semmi olyan nincs benne amit élveznék. [játék például..]
de te tudod! :)
Köszi a választ! :)
Hát akkor majd még meglátom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!