Mit csináljak ha bele esik a telefonom a vízbe?
Mint a többivel, vársz, aztán:
1. Működik, szuper.
2. Nem működik, szerviz. A garancia ilyesmire tudtommal nem vonatkozik, esetleg ha van rajta biztosítás.
Fújhatod vele elég sokáig hajszárítóval. Ne a képernyőt szárítsd, hanem elektronikai csatlakozókat + hangszorókat. Tehát töltő, jack helye + ügye a hangszóró.
Ha túléli túléli ha nem, nem.
"ennek nem lehet levenni a hátát"
Le lehet, csak te nem tudod.
Ilyen esetben akkut ki kell venni azonnal. Akkor még túlélheti (kikapcsolni nem elég).
Ha nem tudod kivenni hát így jártál.
Esetleg célszerű először is kivenni a vízből...
Habár tőlem benn is hagyhatod
Nem értem a sok gyűlölködő kritikát. Emberek, azt se tudjátok, hogy kivagyok, egy egyszerű kérdést tettem fel, mivel minden ember csinál véletlen dolgokat. Biztosíthatok minden nagyszájú kommentezőt, hogy nem is úgy ejtettem bele a vízbe, mert fürdés közben telefonoztam, vagy a wcn csücsörítettem, de persze ti jobban tudjátok:( szóval, mielőtt ítélkeztek, járjatok a dolgok után. S amúgy is. Ne térjetek ki a kérdésem felől, ha nem tudjátok rá a választ, egyszerű! Tekerjetek tovább!
(Amúgy köszönöm azoknak, akik értelmes választ tudtak írni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!