Vízbe esett telefon a telefonom. Mit tegyek? Megmenthető?
Sziasztok!
Rengeteg ilyen kérdést olvastam már, de egyik sem felelt meg nekem. Huawei P9 Lite-om van, aminek egyik fő tulajdonsága, hogy a hátlapját nem lehet leszedni. Ebből következik, hogy az akkumlátora sem kivehető. Mivel beleépített akkumlátor van benne.
Kiránduláson voltam, várban. A mosdóban a padló vizes volt, ezért nem rakhattam le, így beleraktam a táskám oldalán lévő kis zsebbe. Ám amikor vettem a táskát a hátamra a telefon kicsúszott és bele zuhant a wc-be...
Azonnal kiszedtem, de így is nagy mennyiségben érte víz.
Rögtön kikapcsoltam és nagyjából kiszedtem belőle a vízet.
Félúton magától visszakapcsolt és megpróbáltam újra kikapcsolni, de nem érzékelte a képernyőt. Észre vettem, hogy az elő és hátkamerám is teljesen bepárásodott.
Miután haza értem páramentesítő golyók közé tettem, amik kiszívják belőle a párát meg a vízet. De félek így sem lesz jó.
Nem a telefon a fontos, hanem a rajta lévő dolgok:/
Mit tehetnék még, amivel megmenthetném valahogy?
Előre is köszi a válaszokat! :)
Nekem fel eve esett vizbe, rogton ki is szedtem. Amikor bekapcsoltam normalisan mukodott. Masnap viszont nem lehetett tolteni, es bekapcsolni sem. Szervizbe kellett vinni, es 1 honapig volt ott... :(
Masfel napig rizsbe is volt, h kiszivja a vizet, de semmi hatas. Azert remelem neked rendbe jon a telod.
Sajnálom :(
Én is nagyon remélem, elég sok fontos dolog volt rajta, nagyrészt sulival kapcsolatban, amik nem pótolhatóak.
Köszönöm a választ! :)
Meg szedd ki belőle az aksit.
Szervíz.
Garancia nuku.
Egy jó tanács: Ne tárolj fontos adatokat egy helyen, különösen olyan adathordozón ne, amit bármikor elhagyhatsz, ellophatnak, tönkremehet, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!