Iphone aktiválási gondok. Még megmenthető valahogy a telefon?
A problémám az lenne, hogy használtam vettem egy Iphone 4-et.
Az előző tulaj nem lépett ki az icloud-ból, valamint telefonszámok, facebook bejelentkezés, szóval minden benne volt.
A telefon tegnap egyik pillanatról a másikra kikapcsolt és nem kapcsolt vissza többszöri próbálkozásra sem (töltőre is feldugtam, hátha csak lemerült és nem vettem észre)
Frissítettem a szoftverét, ami után kérte az aktiválást.
A gond innentől kezdődött, mert nem tudom az aktiváló ID-t és jelszót sem, anélkül pedig egyelőre használhatatlan a telefon.
Ki lehet valahogy küszöbölni ezt a gondot és használhatóvá tenni az iPhone-t?
Jó nagy marha volt aki nem lépett ki iCloudból és úgy adta el.
A régi tulajnak kell beállítani, hogy eladta vagy inaktiválni vagy valami hasonlót és csak utána tudod használni. Vagy alaplap csere. :(
Tegnap este szerencsére sikerült elérnem a volt tulajt, aki 1 órán belül megoldotta a dolgot.
Ha esetleg valakinek hasonló problémája van, annak segítség, hogy telefonos boltokban szoftveresen 4.000ft-ért megoldják a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!