Iphone vagy huawei?
Telefon vásárlás előtt állok és nem tudok dönteni
5készüléket találtam ami szóba jöhet
Iphone 8
Huawei p20 lite
Huawei mate 10pro
Honor 10
Honor view 10
Melyiket ajáljátok és miért?
Én Iphone-t nem vennék, a többi teló nagyjából ugyanaz, tehát mindegy.
A miértre csak annyit tudok írni, hogy nem szeretem, ha egy telefon ilyen szinten korlátolt, mint az Iphone-ok.
Huawei mate 10pro
Szerintem ár érték arányban egy sokkal jobb vétel mint az Iphone 8. Csak hát ezzel nem lehet villantani hogy Iphone.
# 5: attól hogy nem ismered, még nem jelenti azt, hogy rossz. Akkor is használod az ő eszközeiket, ha nem is tudsz róla, mert számtalan telekommunikációs céggel partnerek (többek között, magyarnak is), mert nekik is gyártanak különféle berendezéseket.
Okostelefon piacon is meghatározó szerepet töltenek be, bár több éve, már a felső kategóriába gyártanak, így a csúcskészülékük a Samsung Galaxy S/Note és az iPhone-val kerül egy lapra. Hozzá teszem, az árazása is hasonló.
Mik az elvárásaid? Mert amiket felsoroltál mobilok, sok mindenben eltérnek egymástól. Arról nem is beszélve, hogy az árkategória is teljesen össze-vissza van.
Ha már iphone 8, akkor már ott a Huawei P20 Pro, minimálisan drágább a 64GB-os i8-nál, de mégiscsak a legjobb az összes közül.
Ha te nem szeretnéd átalakítani a telefonod kinézetét és hosszútávra vásárolsz, akkor én inkább iPhone-t vennék.
Friss iPhone 7 tulajdonos.
@18:12
Tudnál valami érvet is felhozni hogy mitől is jobb az Iphone? azon kívül hogy drágábban kapod meg ugyan azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!