Iphone 5c vagy huawei p8 lite?
Figyelt kérdés
Most van lehetosegem ingyen megszerezni az egyiket de nem tudok donteni. Esetleg valami tipp? Talan hogy miket vegyek figyelembe?2018. júl. 17. 16:35
1/6 anonim válasza:
tessék. mindent vegyél figyelembe. elég egyértelmű hogy a huawei a jobb. alapból is, de e kettő közt meg főleg. ájfon amúgy is ócska divatmárka.
2/6 anonim válasza:
Nekem Huawei-em van, elégedett vagyok vele. Még ingyen se kéne az "ájfon".
3/6 darkmemelord válasza:
Huawei. Nekem P8 lite-om van és még mindig tökéletes, pedig már 2 éve használom.
4/6 anonim válasza:
Az iphone 5c már nagyon régi, hacsak nem telefonálás + sms-re kell, én nem javasolnám. Másikat nem ismerem.
5/6 anonim válasza:
ha ennyire régi iPhone kell akk 5s mert az még használható
persze az 1 giga ram nekem kevés volt
de a 7 be a kettő már rohadt jó
őszintén egyik telót se ajánlóm
5c régi , nagyon régi
p8 lite , a lite modellek olyanok amilyenek fél vagy egy év után már lassu mint a dög
gyüjts valami használhatóra ha hosszú távról van szó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!