Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van ertelme rizsbe tenni a...

Van ertelme rizsbe tenni a telefont? Lent kifejtem

Figyelt kérdés

Vizes lett es nem erzekel. Kepet ad,a felirat is mozog a kepernyon (szoval az tokeletesen mukodik) ,tores/repedes nincs rajta.

Nincs befolyva a kep,szoval tokeletes minden ,csak epp sehol sem erzekel.

Van ertelme rizsbe tenni (par ora utan) vagy felejtos? Mi lehet a baja? Mit kene javittatni? Mennyibe kerulne? Ha rizs segit mennyi ideig erdemes bennehagyni?

2018. júl. 21. 16:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Zoli, ezt hiába magyarázod! "Olvass utána!" :)
2018. júl. 21. 20:30
 12/16 A kérdező kommentje:
#11 - Ezert volt ertelme irni:) Neked a szabalyt ajanlom figyelmedbe olvasmenykent
2018. júl. 21. 20:45
 13/16 Ypszilon1980 ***** válasza:
Semmi értelme rízsbe rakni. Alkohollal kell átmosni az érintkezőket, de ahhoz ugye szét kellene szedni. Rízs meg a szilikagél jók, de csak akkor, ha még nem folyt bele.
2018. júl. 21. 23:29
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem értem, hogyha a kérdező kérdez, de a válaszokat nem fogadja el (mert ő már utánaolvasott valamelyik kattintásvadász bulvárcikkben, ezért mindenkinél okosabbnak képzeli magát), akkor minek kérdez?

Eleve, a kérdezőnek elvileg már régen megjavította a telefonját a rizs.

Ez akkor már legalább két indok, amiért nincs semmi értelme kérdezni. Nincs miről beszélni.

2018. júl. 22. 08:39
 15/16 anonim ***** válasza:
Tegyed csak nyugodtan a rizsbe,majd jönnek sok kicsi kínai emberke és megjavitsa
2018. aug. 7. 14:36
 16/16 A kérdező kommentje:

Nem irtam ide ,mert elfeledkeztem a kerdesrol,de a rizs segitett :)

Tehat a kerdesemre mar enis tudok valaszt adni. Volt ertelem rizsbe tenni. Nem a szakvelemenyekre voltam kivancsi. A lenyeg az ,hogy a gyakorlatban mukodik a dolog ,akkor is ha sokan nem hisztek benne.

A kerdes masodik resze igy hangzott :"Mi lehet a baja? Mit kene javittatni? Mennyibe kerulne? Ha rizs segit mennyi ideig erdemes bennehagyni?" Ezt a reszt nagyon figyelmenkivul hagytatok ,el voltatok foglalva a rizzsel. Igazabol ez lenyegtelen mivel megoldodott.

2018. aug. 7. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!