Van ertelme rizsbe tenni a telefont? Lent kifejtem
Vizes lett es nem erzekel. Kepet ad,a felirat is mozog a kepernyon (szoval az tokeletesen mukodik) ,tores/repedes nincs rajta.
Nincs befolyva a kep,szoval tokeletes minden ,csak epp sehol sem erzekel.
Van ertelme rizsbe tenni (par ora utan) vagy felejtos? Mi lehet a baja? Mit kene javittatni? Mennyibe kerulne? Ha rizs segit mennyi ideig erdemes bennehagyni?
Nem értem, hogyha a kérdező kérdez, de a válaszokat nem fogadja el (mert ő már utánaolvasott valamelyik kattintásvadász bulvárcikkben, ezért mindenkinél okosabbnak képzeli magát), akkor minek kérdez?
Eleve, a kérdezőnek elvileg már régen megjavította a telefonját a rizs.
Ez akkor már legalább két indok, amiért nincs semmi értelme kérdezni. Nincs miről beszélni.
Nem irtam ide ,mert elfeledkeztem a kerdesrol,de a rizs segitett :)
Tehat a kerdesemre mar enis tudok valaszt adni. Volt ertelem rizsbe tenni. Nem a szakvelemenyekre voltam kivancsi. A lenyeg az ,hogy a gyakorlatban mukodik a dolog ,akkor is ha sokan nem hisztek benne.
A kerdes masodik resze igy hangzott :"Mi lehet a baja? Mit kene javittatni? Mennyibe kerulne? Ha rizs segit mennyi ideig erdemes bennehagyni?" Ezt a reszt nagyon figyelmenkivul hagytatok ,el voltatok foglalva a rizzsel. Igazabol ez lenyegtelen mivel megoldodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!