Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 250e forint körül melyik...

250e forint körül melyik telefont tudnátok ajánlani?

Figyelt kérdés
2018. júl. 20. 14:02
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
iPhone 8/8Plus
2018. júl. 20. 14:05
 2/7 anonim ***** válasza:

Ilyen árban rengeteg van...

Google Pixel 2

OnePlus 6

Samsung Galaxy S9

Honor 10

Xiaomi Mi Mix 2S

Ezen kívül, ott van az iPhone 8 Plus, persze ha nem idegenkedsz az Apple féle megoldásoktól.

HTC U12+

2018. júl. 20. 15:10
 3/7 anonim ***** válasza:
16%
One Plust semmiképp sem. Haveromnak van. Fesztiválon felvett egy videót és vmi irtózatosan hulladék ricsajos volt az egész, amíg én az iPhoneval majdnem studió minőségben vettem fel a hangot. A másik, hogy a kínai telefonok szeretik megfigyelni azt is, hogy mikor fingol, volt is az One Plusbak botránya. Oké, mondhatja akárki, hogy de hát ő nem csinál semmi olyat, ami titkos lenne, de azért akkor se figyeljenek már, valamennyi biztonságérzet kell. Kínai telefont ezért, és a minőségbeli problémák végett soha. Még Huaweit sem, még ha talán az már prémium minőség, akkor sem. Vagy Samsung Galaxy S9, vagy Iphone 8 / 8 plus ennyiért.
2018. júl. 20. 15:45
 4/7 anonim ***** válasza:

# 3: mutasd meg mi volt ez az One Plus botrány, mert fura, hogy erre nem emlékszem.

A másik - kismillió kínai gyártó van, így nem csoda, hogy vannak olyanok, akik csak műanyag hulladékot adnak el, másik meg minőséget is fel tudnak mutatni.

2018. júl. 20. 17:18
 5/7 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Tessèk két külözböző botrány. Olyan jó, hogy valaki a XXI. században nem tud Guglizni, és nekem kell belinkelni valamit, minthogy beírnád, hogy One Plus botrány. Kidob kapásból két különbözőt. Amúgy nincs miről tárgyalni, a tények magukért beszélnek. Azzal sz.r videot csinált haverom, én meg az enyémmel minőségit.

2018. júl. 20. 19:41
 6/7 anonim ***** válasza:

Vicces, hogy az úgynevezett botrány, kettő teljesen másról szól... .

Az elsőről, egy YouTube teszt (Feri a Droidfan csinált) során kiderült, hogy nem a benchmark teszt alatt csalt, ahogyan a pletyka szólt, hanem az valós: játékok megnyitásánál tényleg gyorsul, de erről ugyebár már nem írnak... .

A másik cikk végét is érdemes elolvasni (Origótól szokatlan módon). Komolyan érdekelne, hogy más (Dél-Koreai, vagy USA) gyártónál/márkánál, miket találna... .

2018. júl. 20. 21:49
 7/7 anonim ***** válasza:

Szovegertesi gondjaid lehetnek valoszinuleg, mert irtam, hogy ket kulonbozo botranyrol van szo, nem tudom mi ezen a nehezen ertheto. (Az elsorol en mar el is felejtkeztem, azert irtam eloszor csak egyet az elso valasznal)

Kepzeld, az Apple nem gyujt adatokat, vagyis gyujt, de nem mindent es SOHA de tenyleg soha nem adja ki senkinek. Errol is volt egy botrany, de nem vagyok hajlando belinkelni neked, olvass utana. A lenyeg annyi, hogy az Apple annyira vedi a szemelyisegi jogaidat, hogy egy terrorista iPhone-jat fel akarta torni a titkosszolgalat nyomozas vegett, es az Apple segitseget kertek, de a gyarto megtagadta ezt, mert meg a terroristanak is vannak jogai, es nem hajlando kiadni senkirol semmilyen cellal semmilyen szemelyes adatot. Tim Cook meg az allami utasitast is megtagadta es mondta, hogy a vegsokig elmegy, mert az Apple pont errol hires tobbek kozt, hogy a felhasznalok szemelyisegi jogaiert barmit megtesz, es nem engedi veszelynek kitenni senki adatait. Ez nem varosi legenda, meg nem mese, ha erdekel keresgelsz a temaban.

2018. júl. 20. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!